Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Внедорожник вместо мусорного бака – в Киеве жители домов забросали мусором элитное авто [:ua]Позашляховик замість сміттєвого бака – у Києві мешканці будинків закидали сміттям елітне авто[:]

[:ru]В одном из районов Киева водитель BMWприпарковал свое авто рядом с мусорными баками, мешая вывозу мусора. Жители дома наказали его, забросав машину отходами

В Голосеевском районе Киева жители жилого комплекса наказали водителя BMW, который припарковал машину рядом с мусорными баками.

На капот внедорожника положили пакеты с отходами. Об этом cообщили на странице сообщества dtp.kiev.ua в социальной сети Facebook. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте OBOZREVATEL.

[:ru]Внедорожник вместо мусорного бака - в Киеве жители домов забросали мусором элитное авто [:ua]Позашляховик замість сміттєвого бака - у Києві мешканці будинків закидали сміттям елітне авто[:]

Когда произошел инцидент не сообщалось.

“В Киеве в Голосеевском районе на улице Ломоносова, элитный ЖК “Эврика”. Местные жители наказали владельца автомобиля BMW X5, который без номеров всегда паркуется возле баков, мешая вывозу мусора”, – говорится в сообщении.

На опубликованном фото можно увидеть, что элитный внедорожник припаркован вплотную к мусорным бакам. Кульки с отходами и ненужные коробки разложили на капоте автомобиля.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Украине водителям авто придется платить новые штрафы – кого коснутся нововведения

 

 [:ua]В одному з районів Києва водій BMW припаркував своє авто поруч зі сміттєвими баками, заважаючи вивезенню сміття. Мешканці будинку покарали його, закидавши машину відходами.

У Голосіївському районі Києва мешканці житлового комплексу покарали водія BMW, який припаркував машину поруч зі сміттєвими баками.

На капот позашляховика поклали пакети з відходами. Про це повідомили на сторінці спільноти dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті OBOZREVATEL.

[:ru]Внедорожник вместо мусорного бака - в Киеве жители домов забросали мусором элитное авто [:ua]Позашляховик замість сміттєвого бака - у Києві мешканці будинків закидали сміттям елітне авто[:]

Коли стався інцидент не повідомлялося.

“У Києві в Голосіївському районі на вулиці Ломоносова, елітний ЖК “Еврика”. Місцеві жителі покарали власника автомобіля BMW X5, який без номерів завжди паркується біля баків, заважаючи вивезенню сміття”, – йдеться в повідомленні.

На опублікованому фото можна побачити, що елітний позашляховик припаркувався впритул до сміттєвих баків. Кульки з відходами і непотрібні коробки розклали на капоті автомобіля.

До речі, нещодавно “НСН” писав: В Україні водіям авто доведеться платити нові штрафи – кого торкнуться нововведення

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×