Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]На Николаевщине полицейский подстрелил товарища[:ua]На Миколаївщині поліцейський підстрелив товариша[:]

[:ru]Поздно вечером в пятницу, 8 октября, в городе Вознесенске Николаевской области полицейский ранил из огнестрельного оружия мужчину

По факту причинения стражем правопорядка огнестрельного ранения проводится служебное расследование, передает отдел коммуникации ГУНП Николаевской области в субботу, 9 октября. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте НовостиN.

По предварительным данным, накануне мужчины отдыхали вместе, в какой-то момент полицейский ранил товарища. На данный момент пострадавший находится в больнице.

[:ru]На Николаевщине полицейский подстрелил товарища[:ua]На Миколаївщині поліцейський підстрелив товариша[:]

Сейчас 30-летнего сотрудника Вознесенского районного управления ГУНП отстранили от выполнения служебных обязанностей.

Оружие, из которого полицейский выстрелил, изъято.

На месте работают сотрудники Государственного бюро расследований, которые и будут проводить расследование данного уголовного преступления.

Кстати, недавно “НСН” писал: Перепутал с дичью – мужчина застрелил приятеля во время охоты

 

 [:ua]Пізно ввечері в п’ятницю, 8 жовтня, у місті Вознесенську Миколаївської області поліцейський поранив з вогнепальної зброї чоловіка

За фактом заподіяння вартовим правопорядку вогнепального поранення проводиться службове розслідування, передає відділ комунікації ГУНП Миколаївської області у суботу, 9 жовтня. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті НовостіN.

За попередніми даними, напередодні чоловіки відпочивали разом, в якийсь момент поліцейський поранив товариша. На даний момент потерпілий знаходиться в лікарні.

[:ru]На Николаевщине полицейский подстрелил товарища[:ua]На Миколаївщині поліцейський підстрелив товариша[:]

Зараз 30-річного співробітника Вознесенського районного управління ГУНП відсторонили від виконання службових обов’язків.

Зброю, з якої поліцейський вистрілив, вилучено.

На місці працюють співробітники Державного бюро розслідувань, які і будуть проводити розслідування даної кримінальної злочину.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Переплутав з дичиною – чоловік застрелив приятеля під час полювання

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×