Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Клип ONUKA победил в Барселоне как лучше музыкальное видео[:ua]Кліп ONUKA переміг у Барселоні як найкраще музичне відео[:]

[:ru]Клип на песню ZENIT группы ONUKA получил награду в номинации «Лучшее музыкальное видео» на кинофестивале ARFF Barcelona.

Об этом сообщила пресс-служба группы в фейсбуке, пишет ШоТам, передает НСН.

«Мы рады, что клип оценили за рубежом и назвали Лучшим музыкальным видео на международном кинофестивале ARFF Barcelona 2021»,говорится в сообщении.

Также группа подчеркнул, что создавая клип, они надеялись, что он поможет открыть глаза на красоту окружающего мира.

Также группа Onuka поблагодарил режиссера видео Евгению Филатову и художницу по костюмам Лесю Патоку.

«Все наряды были созданы из вторичных материалов, не было использовано ни одной новой пуговицы или ткани»,заявили музыканты.

ZENIT – шестой официальный клип за шесть лет существования электро-фолк группы. Срежиссировал его саунд-продюсер ONUKA Евгений Филатов, который также снимал клипы ONUKA «Look», «Time» и «Misto». По сюжету – сказочные герои с гор, рек и полей под звуки трембит, цимбал и телинок сходятся в общем танце. Их единство – и является посвящением красоте окружающего мира. В треке можно расслышать немало народных инструментов – цимбалы, бандуру, дрымбу, трембиту.

С помощью клипа авторы пытаются обратить внимание на разумное потребление. Так, сырьем для изготовления костюмов стали более 15 мешков вещей, найденных в киевских секонд-хендах.

[:ua]Кліп на пісню ZENIT гурту ONUKA здобув нагороду в номінації «Найкраще музичне відео» на кінофестивалі ARFF Barcelona.

Про це повідомила пресслужба гурту у фейсбуці, пише ШоТам, передає НСН.

«Ми раді, що кліп оцінили за кордоном і назвали Найкращим музичним відео на міжнародному кінофестивалі ARFF Barcelona 2021»,йдеться в повідомленні.

Також гурт наголосив, що створюючи кліп, вони сподівалися, що він допоможе відкрити очі на красу навколишнього світу.

Також гурт Onuka подякував режисерові відео Євгену Філатову та художниці з костюмів Лесі Патоці.

«Усі наряди були створені з вторинних матеріалів, не було використано жодного нового ґудзика чи тканини», заявили музиканти.

ZENIT – шостий офіційний кліп за шість років існування електро-фолк гурту. Зрежисував його саунд-продюсер ONUKA Євген Філатов, який також знімав кліпи ONUKA «Look», «Time» та «Misto». За сюжетом — казкові герої з гір, річок та полів під звуки трембіт, цимбал і телинок сходяться в спільному танку. Їхня єдність — і є присвятою красі навколишнього світу. У треку можна розчути чимало народних інструментів — цимбали, бандуру, дримбу, трембіту.

За допомогою кліпу автори намагаються звернути увагу на розумне споживання. Так, сировиною для виготовлення костюмів стали понад 15 мішків речей, знайдених на київських секонд-хендах.

[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×