Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]”Им лучше держаться подальше от Крыма”: Россия угрожает США из-за кораблей в Черном море[:ua]”Їм краще триматись подалі від Криму”: Росія погрожує США через кораблі у Чорному морі[:]

[:ru]Заместитель главы МИД России Сергей Рябков, комментируя во вторник направление американских военных кораблей в Черное море, заявил, что США лучше “держаться подальше” от Крыма “для их же блага”.

Об этом сообщает “Европейская правда” со ссылкой на российское государственное агентство ТАСС, передает НСН.

Рябков заявил, что своими действиями США осуществляют провокацию против России.

“Американским военным кораблям вблизи наших берегов делать абсолютно нечего. Это чисто провокационные меры, которые они осуществляют, провокационные в прямом смысле слова. Они проверяют нас на прочность, играют на нервах. У них ничего не получится”,сказал Рябков.

[:ru]"Им лучше держаться подальше от Крыма": Россия угрожает США из-за кораблей в Черном море[:ua]"Їм краще триматись подалі від Криму": Росія погрожує США через кораблі у Чорному морі[:]

Он отметил, что Вашингтону лучше держаться подальше от Крыма и Черноморского побережья “для его же блага”.

“Мы предупреждаем США, что им лучше держаться подальше от Крыма, от нашего Черноморского побережья. Это для их же блага будет”,сказал Рябков.

Напомним, на фоне стягивания Россией войск к границам Украины и в оккупированном Крыму в МИД Турции 9 апреля сообщили, что два военных корабля США пройдут через турецкие проливы Босфор и Дарданеллы и до 4 мая попадут в Черное море.

Читайте еще: Ермак считает, что США должны разместить ракеты Patriot в Украине[:ua]Заступник глави МЗС Росії Сергєй Рябков, коментуючи у вівторок направлення американських військових кораблів у Чорне море, заявив, що США краще “триматися подалі” від Криму “для їх же блага”.

Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на російське державне агентство ТАСС, передає НСН.

Рябков заявив, що своїми діями США здійснюють провокацію проти Росії.

“Американським військовим кораблям поблизу наших берегів робити абсолютно нічого. Це суто провокаційні заходи, які вони здійснюють, провокаційні в прямому сенсі слова. Вони перевіряють нас на міцність, грають на нервах. У них нічого не вийде”, сказав Рябков.

[:ru]"Им лучше держаться подальше от Крыма": Россия угрожает США из-за кораблей в Черном море[:ua]"Їм краще триматись подалі від Криму": Росія погрожує США через кораблі у Чорному морі[:]

Він зазначив, що Вашингтону краще триматися подалі від Криму і Чорноморського узбережжя “для його ж блага”.

“Ми попереджаємо США, що їм краще триматися подалі від Криму, від нашого Чорноморського узбережжя. Це для їх же блага буде”, сказав Рябков.

Нагадаємо, на тлі стягнення Росією військ до кордонів України та в окупованому Криму у МЗС Туреччини 9 квітня повідомили, що два військові кораблі США пройдуть через турецькі протоки Босфор і Дарданелли та до 4 травня потраплять у Чорне море.

Читайте ще: Єрмак вважає, що США мають розмістити ракети Patriot в Україні[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×