Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Лучшие продукты для завтрака, которые замедляют старение[:ua]Кращі продукти для сніданку, які сповільнюють старіння[:]

[:ru]Какие простые продукты рекомендуется употреблять во время завтрака и как они влияют на организм – рассказывает врач диетолог

Диетолог-нутрициолог Надежда Цапкина рассказала, какие простые продукты способны стать частью правильного завтрака. Они могут принести значимую пользу для организма. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте U-NEWS.

По словам медика, лучшими продуктами для завтрака являются яйца и сливочное масло. Цапкина пояснила, что в яйцах свыше 40 витаминов: большая часть витаминов группы В, А. Е, D, K, а также микро- и макроэлементов, необходимых для поддержания здоровья. Среди них, например, магний, цинк, калий, кальций, селен, медь, марганец, железо и другие.

[:ru]Лучшие продукты для завтрака, которые замедляют старение[:ua]Кращі продукти для сніданку, які сповільнюють старіння[:]

«В 100 граммах яйца содержится 11-13 грамм протеина, — подчеркнула эксперт. — Как мы знаем, белок жизненно необходим нашему организму в качестве строительного материала и переноса питательных веществ до клетки».

Натуральное сливочное масло, отмечает диетолог, — является суперфудом для организма. В нем есть жирорастворимые витамины А, D, Е и К и жирные кислоты.

«Сочетание этих компонентов отлично используется в антивозрастной терапии, — рассказала диетолог, — так как они замедляют старение, помогают регенерации клеток, что улучшает рост ногтей, волос, повышает упругость кожи».

Кстати, недавно “НСН” писал: 7 лучших продуктов для «сжигания» жира на животе[:ua]Які прості продукти рекомендується вживати під час сніданку і як вони впливають на організм – розповідає лікар дієтолог

Дієтолог-нутриціолог Надія Цапкина розповіла, які прості продукти здатні стати частиною правильного сніданку. Вони можуть принести значну користь для організму. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті U-NEWS.

За словами медика, кращими продуктами для сніданку є яйця і вершкове масло. Цапкина пояснила, що в яйцях понад 40 вітамінів: велика частина вітамінів групи В, А, Е, D, K, а також мікро – і макроелементів, необхідних для підтримки здоров’я. Серед них, наприклад, магній, цинк, калій, кальцій, селен, мідь, марганець, залізо та інші.

[:ru]Лучшие продукты для завтрака, которые замедляют старение[:ua]Кращі продукти для сніданку, які сповільнюють старіння[:]

«В 100 грамах яйця міститься 11-13 грам протеїну, — підкреслила експерт. — Як ми знаємо, білок життєво необхідний нашому організму в якості будівельного матеріалу і перенесення поживних речовин до клітини».

Натуральне вершкове масло, зазначає дієтолог, — є суперфудом для організму. У ньому є жиророзчинні вітаміни А, D, Е і К і жирні кислоти.

«Поєднання цих компонентів відмінно використовується в антивіковій терапії, — розповіла дієтолог, — так як вони сповільнюють старіння, допомагають регенерації клітин, що покращує ріст нігтів, волосся, підвищує пружність шкіри».

До речі, нещодавно “НСН” писав: 7 найкращих продуктів для «спалювання» жиру на животі[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×