Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Кто не сможет воспользоваться низкими тарифами на электроэнергию[:ua]Хто не зможе скористатися низькими тарифами на електроенергію[:]

[:ru]С 1 октября в Украине снижен тариф на электроэнергию для бытовых потребителей, которые за месяц расходуют не более 250 кВт-час электроэнергии. Эксперты энергорынка говорят, что в Украине 80% семей не превышают эту норму. Однако есть отдельная категория домохозяйств, которым придется платить по прежнему тарифу – независимо от объема потребления.

Об этом НСН узнал из сообщения today.ua.

К такой категории отнесли коллективных бытовых потребителей и жителей общежитий. Им придется платить за электричество по прежней цене.

Как и ранее, для них тариф на электроэнергию будет оставаться неизменным – 1,68 гривны. Об этом сообщили в компании Yasno (“Киевские энергетические услуги”).

В Yasno также рассказали, что по-прежнему остаются в силе тарифные коэффициенты, по которым платят владельцы зонных счетчиков. Например, владельцы двузонных счетчиков по-прежнему будут платить по обычному (дневному) тарифу и по ночному, который вдвое ниже обычного.

“Современные технологические решения и полезные бытовые привычки помогут каждой семье оптимизировать энергозатраты и ежемесячно экономить средства”,подчеркнул директор компании Yasno в Киеве Виктор Мельников.

Напомним, украинцам рассказали, что благодаря использованию многотарифных (зонных) счетчиков, можно сэкономить немалые суммы при оплате электроэнергии. Для бытовых потребителей наиболее подходят двузонные счетчики, позволяющие за электричество, потребленное с 23:00 до 7:00, платить вдвое меньше.

[:ru]Кто не сможет воспользоваться низкими тарифами на электроэнергию[:ua]Хто не зможе скористатися низькими тарифами на електроенергію[:]

Кстати, недавно “НСН” писал:

Как экономить на коммунальных платежах зимой?

Главные изменения с 1 октября: новые тарифы на электричество, большие пенсии и осенний призыв

 [:ua]З 1 жовтня в Україні знижено тариф на електроенергію для побутових споживачів, які за місяць витрачають не більше 250 кВт-год електроенергії. Експерти енергоринку говорять, що в Україні 80% сімей не перевищують цю норму. Однак є окрема категорія домогосподарств, яким доведеться платити за колишнім тарифом – незалежно від обсягу споживання.

Про це НСН дізнався з повідомлення today.ua.

До такої категорії віднесли колективних побутових споживачів і жителів гуртожитків. Їм доведеться платити за електрику за колишньою ціною.

Як і раніше, для них тариф на електроенергію буде залишатися незмінним – 1,68 гривні. Про це повідомили в компанії Yasno ( “Київські енергетичні послуги”).

В Yasno також розповіли, що, як і раніше, залишаються в силі тарифні коефіцієнти, за якими платять власники зонних лічильників. Наприклад, власники двозонних лічильників, як і раніше, будуть платити за звичайним (денним) тарифом і за нічним, який вдвічі нижче звичайного.

“Сучасні технологічні рішення і корисні побутові звички допоможуть кожній родині оптимізувати енерговитрати і щомісяця економити кошти”,підкреслив директор компанії Yasno в Києві Віктор Мельников.

Нагадаємо, українцям розповіли, що завдяки використанню багатотарифних (зонних) лічильників, можна заощадити чималі суми при оплаті електроенергії. Для побутових споживачів найбільше підходять двозонні лічильники, які дозволяють за електрику, спожиту з 23:00 до 7:00, платити вдвічі менше.

[:ru]Кто не сможет воспользоваться низкими тарифами на электроэнергию[:ua]Хто не зможе скористатися низькими тарифами на електроенергію[:]

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Як економити на комунальних платежах взимку?

Головні зміни з 1 жовтня: нові тарифи на електрику, більші пенсії та осінній призов[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×