Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Новый сбой в работе Facebook, Instagram и WhatsApp произошел 8 октября[:ua]Новий збій у роботі Facebook, Instagram та WhatsApp стався 8 жовтня[:]

[:ru]В работе социальных сетей Facebook и Instagram вечером 8-го октября снова произошел сбой, WhatsApp также работал нестабильно, сообщает НСН.

Впоследствии компания Facebook восстановила работу соцсетей и извинилась перед пользователями.

О сбое сообщили пользователи Twitter. Руководство Facebook в этой соцсети  подтвердило информацию о проблемах в работе приложений.

«Мы знаем, что некоторые люди имеют проблемы с доступом к нашим программ и продуктов. Мы работаем над тем, чтобы как можно скорее нормализовать ситуацию, и просим извинения за возможные неудобства», – сообщила в Twitter пресс-служба Facebook.

Сайт Downdetector также сообщил, что пользователи интернета жалуются на работу социальных сетей.

По состоянию на 9 октября компания Facebook устранила неполадки в работе соцсети.

«Нам очень жаль, если вы не смогли получить доступ к нашим продуктам в течение последних нескольких часов. Мы знаем, как сильно вы зависите от нас в общении друг с другом. Мы исправили проблему», – заявили в компании, поблагодарив пользователей за терпение.

Напомним, что несколько дней назад произошел масштабный сбой в работе социальных сетей и сервисов Марка Цукерберга. Сайты не работали во всем мире.

Кстати, недавно “НСН” писал:

Instagram, Facebook и WhatsApp не работают – произошел масштабный сбой (обновляется)

Почему упали Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger: названы причины

После массового сбоя в Facebook и Instagram количество новых пользователей в Viber увеличилось вдвое

На случай очередного сбоя – названы лучшие альтернативы WhatsApp, Viber и Facebook среди других мессенджеров[:ua]У роботі соціальних мереж Facebook та Instagram ввечері 8-го жовтня знову стався збій, WhatsApp також працював нестабільно, повідомляє НСН.

Згодом компанія Facebook відновила роботу соцмережі та вибачилась перед користувачами.

Про збій повідомили користувачі Twitter. Керівництво Facebook у цій соцмережі вже підтвердило інформацію про проблеми у роботі додатків.

«Ми знаємо, що деякі люди мають проблеми з доступом до наших програм та продуктів. Ми працюємо над тим, щоб якомога швидше нормалізувати ситуацію, і просимо вибачення за можливі незручності», – повідомила у Twitter пресслужба Facebook.

Сайт Downdetector також повідомив, що користувачі інтернету скаржаться на роботу соціальних мереж.

Станом на 9 жовтня компанія Facebook усунула неполадки в роботі соцмережі.

«Нам дуже шкода, якщо ви не змогли отримати доступ до наших продуктів протягом останніх кількох годин. Ми знаємо, як сильно ви залежите від нас в спілкуванні один з одним. Ми виправили проблему», – заявили в компанії, подякувавши користувачам за терпіння.

Нагадаємо, що декілька днів тому стався масштабний збій у роботі соціальних мереж і сервісів Марка Цукерберга. Сайти не працювали у всьому світі.

До речі, нещодавно “НСН” писав:

Instagram, Facebook та WhatsApp не працюють – стався масштабний збій (оновлюється)

Чому впали Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger: названо причини

Після масового збою в Facebook і Instagram кількість нових користувачів у Viber збільшилася вдвічі

На випадок чергового збою – названо найкращі альтернативи WhatsApp, Viber і Facebook серед інших месенджерів[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×