Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Новые правила начисления субсидий на коммунальные услуги – украинцам рассказали об изменениях[:ua]Нові правила в нарахуванні субсидій на комунальні послуги – українцям розповіли про зміни [:]

[:ru]Министерство социальной политики напомнило жителям Украины новые правила и требования к оформлению субсидий на оплату услуг ЖКХ

Помощь от государства можно насчитать онлайн или в бумажном виде, главное, подготовить все необходимые документы. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте TODAY.UA.

Коммунальная субсидия назначается с месяца обращения и до окончания отопительного сезона, поэтому украинцам надо поторопиться с оформлением финансовой помощи на оплату услуг ЖКХ. Подать заявку в органы социальной защиты населения по месту регистрации может человек, который реально проживает и прописан в квартире или в доме.

[:ru]Новые правила начисления субсидий на коммунальные услуги - украинцам рассказали об изменениях[:ua]Нові правила в нарахуванні субсидій на комунальні послуги - українцям розповіли про зміни [:]

Структурные подразделения, которые занимаются решением проблем социальной защиты населения, в райгосадминистрациях приступают к рассмотрению заявлений на субсидию только в том случае, если им будет предоставлен полный пакет документов. Справку можно выслать в бумажном виде по почте или в электронном виде на официальном сайте Минсоцполитики.

Кроме того, документы на оформление субсидии ЖКХ можно переслать на Едином государственном веб-портале электронных услуг, в органы исполнительной власти или местного самоуправления, которые интегрированы с Минсоцполитики.

Для начисления субсидии, кроме заявления, следует предоставить декларацию о доходах и расходах всех членов семьи, зарегистрированных в жилье. Также необходимо указать, на какой срок нужна субсидия.

Кстати, недавно “НСН” писал: Как самостоятельно рассчитать размер субсидии – формула расчета

 [:ua]Міністерство соціальної політики нагадало жителям України про нові правила і вимоги до оформлення субсидій на оплату послуг ЖКГ

Допомогу від держави можна нарахувати онлайн або в паперовому вигляді, головне, підготувати всі необхідні документи. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті TODAY.UA.

Комунальна субсидія призначається з місяця звернення і до закінчення опалювального сезону, тому українцям слід поквапитися з оформленням фінансової допомоги на оплату послуг ЖКГ. Подати заявку в органи соціального захисту населення за місцем реєстрації може людина, яка реально проживає і прописана в квартирі або в будинку.

[:ru]Новые правила начисления субсидий на коммунальные услуги - украинцам рассказали об изменениях[:ua]Нові правила в нарахуванні субсидій на комунальні послуги - українцям розповіли про зміни [:]

Структурні підрозділи, які займаються вирішенням проблем соціального захисту населення, в райдержадміністраціях приступають до розгляду заяв на субсидію тільки в тому випадку, якщо їм буде надано повний пакет документів. Довідки можна вислати в паперовому вигляді поштою або в електронному вигляді на офіційному сайті Мінсоцполітики.

Крім того, документи на оформлення субсидії ЖКГ можна переслати на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг, до органів виконавчої влади або місцевого самоврядування, які інтегровані з Мінсоцполітики.

Для нарахування субсидії, крім заяви, слід надати декларацію про доходи та витрати всіх членів сім’ї, які зареєстровані в житло. Також необхідно вказати, на який термін потрібно субсидія.

До речі, нещодавно “НСН” писав: Як самостійно розрахувати розмір субсидії – формула розрахунку

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×