Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На Донбасі від кулі снайпера сьогодні загинув український військовослужбовець

На Донбасі українські військовослужбовці потрапили під снайперський вогонь 27 травня, один із них, на жаль, загинув, передає НСН, посилаючись на УНН.

Під Новотошківським у районі проведення операції Об’єднаних сил від кулі ворожого снайпера загинув український військовий, повідомляє оперативно-тактичне угруповання “Північ”.

“Сьогодні, 27 травня, російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню та здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників неподалік населеного пункту Новотошківське. В результаті снайперського пострілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав кульове поранення, не сумісне з життям”,– йдеться у повідомленні.

На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь.

На місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування Військової служби правопорядку ЗС України.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×