Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

[:ru]Немецкий турист очистил от мусора берег Днестра на Буковине – в соцсетях он стал звездой (ВИДЕО)[:ua]Німецький турист очистив від сміття берег Дністра на Буковині – в соцмережах він став зіркою (ВІДЕО)[:]

[:ru]Немецкий турист стал звездой соцсетей, почистив от украинского мусора берег Днестра на Буковине

Турист из Германии Вильм Мюллер давно и много путешествует по миру, считая своей миссией делать планету чище. В этот раз седовласый мужчина доехал до Буковины, где взялся за очистку берега Днестра. Об этом НСН узнал из сообщения на сайте РБК-Украина.

[:ru]Немецкий турист очистил от мусора берег Днестра на Буковине - в соцсетях он стал звездой (ВИДЕО)[:ua]Німецький турист очистив від сміття берег Дністра на Буковині - в соцмережах він став зіркою (ВІДЕО)[:]

65-летний мужчина успел стать звездой соцсетей, каждое утро выходя на берег Днестра с пакетом и заостренной палкой. Напевая песни он делает наш мир чище.

Он рассказал, что путешествовал на собственном авто в Молдову. Но доехав до Днестра, что на Буковине, решил остановиться, установив палатку на пляже.

Мужчина говорит, что в восторге от украинской природы, богатой реками, озерами, прудами.

Відео: Турист з Німеччини прибрав засмічений берег Дністра (ТСН)

Пляж на Днестре переполнен отдыхающими, вместе с тем и мусором – стеклянными, пластиковыми бутылками, окурками и так далее. Отдыхающие говорят, что прежде чем остановиться в каком-то месте, нужно убрать его от отходов.

“Я убираю всегда. Я не делаю это только тут. Во многих странах грязно и мусорят везде”, – говорит Вильм и возит повсюду с собой специальную палку для уборки.

Таким способом Вильм хочет поблагодарить природу за отдых и показать людям пример.

Кстати, недавно “НСН” писал: В Евросоюзе запретили использовать определенные виды одноразовых пластиковых изделий

 

 [:ua]Німецький турист став зіркою соцмереж, почистивши від українського сміття берег Дністра на Буковині

Турист із Німеччини Вільм Мюллер давно і багато подорожує по світу, вважаючи своєю місією робити планету чистішою. В цей раз сивочолий чоловік доїхав до Буковини, де взявся за очищення берега Дністра. Про це НСН дізнався з повідомлення на сайті РБК-Україна.

[:ru]Немецкий турист очистил от мусора берег Днестра на Буковине - в соцсетях он стал звездой (ВИДЕО)[:ua]Німецький турист очистив від сміття берег Дністра на Буковині - в соцмережах він став зіркою (ВІДЕО)[:]

65-річний чоловік встиг стати зіркою соцмереж, щоранку виходячи на берег Дністра з пакетом і загостреною палицею. Наспівуючи пісні він робить наш світ чистішим.

Він розповів, що подорожував на власному авто в Молдову. Але доїхавши до Дністра, що на Буковині, вирішив зупинитися, встановивши намет на пляжі.

Чоловік каже, що в захваті від української природи, багатої річками, озерами, ставками.

Відео: Турист з Німеччини прибрав засмічений берег Дністра (ТСН)

Пляж на Дністрі переповнений відпочиваючими, разом з тим і сміттям – скляними, пластиковими пляшками, недопалками і так далі. Відпочивальники кажуть, що перш ніж зупинитися в якомусь місці, потрібно прибрати його від відходів.

“Я завжди прибираю. Я не роблю це тільки тут. У багатьох країнах брудно і смітять скрізь”, – каже Вільм і всюди возить з собою спеціальну палицю для прибирання.

Таким способом Вільм хоче подякувати природі за відпочинок і показати людям приклад.

До речі, нещодавно “НСН” писав: В Євросоюзі заборонили використовувати певні види одноразових пластикових виробів

 

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×