Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зеленський представив нового міністра оборони України

Зеленський представив нового міністра оборони України

Президент Володимир Зеленський представив нового міністра оборони України. Про це повідомляє УНІАН, інформує НСН.

«Я маю честь представити вам нового міністра оборони України Андрія Васильовича Тарана. Це почесне і водночас дуже відповідальна місія, тому я вітаю вас і бажаю сил, витримки та сталевого духу», – заяви Зеленський.

Президент також окреслив пріоритети роботи для нового міністра: «забезпечення високої обороноздатності України. Для зміцнення наших ЗСУ потрібна спільна злагоджена робота міністерства та керівника ЗСУ за усіма важливими напрямами, в першу чергу основа будь-якої армії складають саме люди, а тому всі стратегії оборонного відомства мають бути людиноцентричними, мова йде про гідне забезпечення наших військових сучасним та ефективним озброєнням, підвищення рівня підготовки, посилення соціального захисту «людей у погонах».

Раніше ми писали: Уряд призначив тимчасових очільників до міністерств

Зеленський наголосив, що «наші військові віддають Батьківщині сили, здоров’я, життя, а отже вони повинні мати потужний мотиваційний пакет».

Президент відзначив, що для нього найважливіше – це як відноситься армія до міністра оборони.

«Ми розуміємо, що згідно зі стандартами НАТО, міністром (оборони) повинна бути цивільна людина, але у нас йде війна і для мене дуже важливо, щоб армія поважала міністра оборони. Це моя відповідальність і відповідальність начальника Генштабу», – наголосив він.
 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×