Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Як проголосувати на місцевих виборах на самоізоляції

Як проголосувати на місцевих виборах на самоізоляції

Стало відомо, як проголосувати на місцевих виборах 25 жовтня виборцю, який перебуває на самоізоляції. Про це НСН  повідомляє з посиланням на Судово-юридичну газету в Україні.

Для цього необхідно подати заяву в територіальну виборчу комісію до 23 жовтня. Про це розповів міністр охорони здоров’я Максим Степанов на традиційному брифінгу у суботу, 17 жовтня.

«Їм рекомендується здійснювати голосування за місцем перебування. Необхідно до 20:00 23 жовтня подати заяву з доданою довідкою медичної установи про стан здоров’я. Це необхідно, щоб відповідна виборча дільниця прийняла рішення щодо їх включення до списку виборців для голосування за місцем перебування.

Лікар або заклад охорони здоров’я може вам видати або виписку з карти амбулаторного хворого, або виписку з реєстру медичних записів про направлення і рецептів електронної системи МОЗ. Або той, або той документ»,

 – пояснив Степанов.

Як проголосувати на місцевих виборах на самоізоляції

Раніше ми повідомляли: Вперше більше 6 тисяч. Кількість випадків коронавірусу в Україні на 17 жовтня

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×