Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Україні подовжили карантин і ввели нові обмеження

В Україні подовжили карантин і ввели нові обмеження

В Україні продовжили дію адаптивного карантину до 31 грудня 2020 року. Рішення було прийнято на позачерговому засіданні Кабінету міністрів у вівторок, 13 жовтня, – повідомляє НСН з посиланням на РБК-Україна.

Як повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, у зв’язку з різким зростанням захворюваності коронавірусом у світі та в Україні, уряд діє згідно з епідеміологічною ситуацією.

Крім того, введені нові заборони й будуть діяти нові карантинні правила для мешканців України.

Правила проведення масових зібрань та кількість осіб

  • В “зеленій” зоні будуть дозволені масові заходи в кількості не більше 50 осіб за умови дотримання соціальної дистанції в 1,5 метра і масочного режиму.
  • У “жовтій” – не більше 30 осіб.
  • У “помаранчевій” – не більше 20 осіб.

Правила проведення спортивних заходів

Проведення спортивних заходів дозволено, але без глядачів. Виняток – міжнародні змагання, де присутність глядачів можлива за особливим дозволом МОЗ.

Правила навчання у навчальних закладах

Всім закладам середньої освіти рекомендується встановити канікули з 15 по 30 жовтня.

Всім училищах, технікумам і закладам вищої освіти рекомендується перейти на дистанційне навчання з 15 жовтня по 15 листопада 2020 року.

Також Кабінет Міністрів України на засіданні у вівторок заборонив роботу закладів громадського харчування з 22:00 до 7:00, окрім доставки і замовлень навинос.

“Пропонується посилити протиепідемічні заходи на різних рівнях. Зокрема, пропонується впровадити обмеження на роботу ресторанів та інших закладів усередині не пізніше 22:00 у “зеленій”, “жовтій” і “помаранчевій” зонах. Тобто робота з 22:00 до 7:00 закладів громадського харчування без організації дозвілля буде заборонена, крім діяльності з надання послуг громадського харчування зі здійсненням адресної доставки та замовлень навинос”,

– пояснив міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час засідання уряду.

В Україні подовжили карантин і ввели нові обмеження

Раніше ми повідомляли: Україна закриває контрольно-пропускний пункт на Луганщині

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×