Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Росії запевнили: аномальне тепло цієї зими сталося через застосування США кліматичної зброї

В Росії запевнили: аномальне тепло цієї зими сталося через застосування США кліматичної зброї

Депутат російської Держдуми Олексій Журавльов заявив, що аномальне тепло цьогорічної зими сталося через застосування США кліматичної зброї. Про це він розповів в ефірі радіо “Говорить Москва“.

За його словами, тенденцію до потепління спровокували саме американці, а застосування ними кліматичної зброї призведе до знищення життя на планеті.

“Я не виключаю [можливості застосування кліматичної зброї – ред.]. Сьогодні Америка, яка в передових технологіях використовує все, що тільки можна, може і таке бути. Але не можна кліматичну зброю застосувати проти, наприклад, Росії, можна застосувати проти всього світу, але ми через це постраждаємо найбільше”, – вважає російський депутат.

Журавльов підкреслив, що США проводять випробування кліматичної зброї всупереч усім міжнародним заборонам.

“Я впевнений, що це невипадкові кліматичні зміни. Першими, ми знаємо, вони ось це у В’єтнамі випробовували кліматичну зброю. Тому, звичайно, ці розробки йдуть, хоча вони заборонені, але вони однозначно розробляються. Причому вони це роблять “типу ми дослідження проводимо”, тобто не як зброю, а як дослідження. Дослідження – можна, а зброю – не можна. Вони роблять спеціально ці дослідження, але застосовують як зброю. Якщо вона [вічна мерзлота – ред.] зараз попливе, це буде катастрофа, це велика проблема. Це знають американці, і вони випробовують цю зброю”, – заявив він.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×