Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Покрові рятувальники провели рейд біля затопленого кар’єру

В Покрові рятувальники провели рейд біля затопленого кар’єру

В Покрові вчора, 17 червня, провели рейд біля затопленого кар’єру. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення ГУ ГСЧС у Дніпропетровській області.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, захід було проведено спільною рейдовою групою у складі представників Покровського міського відділу Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та Покровського відділення поліції НВП ГУ НП в Дніпропетровській області.

В Покрові рятувальники провели рейд біля затопленого кар’єру

Під час рейду рятувальники та поліцейські говорили про статистику загибелі людей на водних об’єктах, а також про складність порятунку людей на воді. Пояснювали відпочиваючим, що основними причинами загибелі на водоймах є купання в стані алкогольного сп'яніння, купання у не відведених для цього місцях, а також порушення елементарних правил поведінки. Співробітники ДСНС доводили до громадян, що в таку спеку необхідно із відповідальністю ставитись до занурення у водойму та ні в якому разі не зловживати спиртними напоями. Увагу батьків звертали на постійний нагляд за дітьми під час їхнього купання, пояснювали, що небезпечно купатися поодинці та відпливати далеко від берега.

Відпочиваючим булі вручені інформаційні пам’ятні листівки з правилами безпеки при відпочинку на воді та наголошено, що найбільш дієвим превентивним методом є власна обачність та відповідальність кожного громадянина.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×