Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

В Івано-Франківську померла жінка з підозрою на коронавірус

В Івано-Франківську померла жінка з підозрою на коронавірус

Як стало відомо НСН, в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні померла 65-річна жінка, у якої підозрювали коронавірус. Про це повідомляє Укрінформ.

Про це у своєму відеозверненні повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

“В івано-Франківській обласній інфекційній лікарні померла жінка 65 років. В неї підозрюють коронавірусну інфекцію. Хочу висловити співчуття родині”, – сказав Марцінків.

Він зауважив, що відповідні біоматеріали передали до вірусної лабораторії в Київ. Жінку госпіталізували з села Чукалівка, яке увійде до Івано-Франківської ОТГ.

Раніше ми писали: Коронавірус і війна на Донбасі: як служать українські військові в умовах епідемії

Наразі мер Івано-Франківська просить усіх людей, особливо тих, які приїхали з-за кордону, не затягувати зі зверненням до лікарів, адже сьогодні у критичному стані госпіталізували такого пацієнта.

“Ті, хто приїхав з Італії, Іспанії та інших країн, будьте уважні і при перших симптомах повідомляти лікарів”, – зазначив мер.

В Івано-Франківську померла жінка з підозрою на коронавірус

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 23 березня в Україні 73 лабораторно підтверджених випадків  COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 26 нових випадків.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×