Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Уряд заборонив відключати електропостачання водоканалам і шахтам під час карантину

Уряд заборонив відключати електропостачання водоканалам і шахтам під час карантину

Кабінет міністрів України заборонив постачальникам електроенергії відключати від постачання водоканали та вугільні шахти на час карантину через пандемію коронавірусу, повідомляє РБК-Україна, інформує НСН.

Про це свідчить постанова уряду №255, опублікована на Урядовому порталі.

Заборона дійсна до 24 квітня.

“Заборонити до 24 квітня 2020 р. постачальникам електричної енергії, операторам систем розподілу електричної енергії здійснювати відключення та обмеження нижче технологічного мінімуму споживання електричної енергії підприємств централізованого водопостачання та водовідведення незалежно від форми власності, вугледобувних підприємств”, – вказано у тексті документу.

Раніше ми писали: Кабмін зобов’язав магазини і банки видавати відвідувачам маски

Крім того, постачальникам природного газу заборонили припиняти постачання виробникам теплової та електричної енергії (припинення забезпечення споживача необхідними підтвердженими обсягами природного газу, неподання оператору газотранспортної системи номінацій/реномінацій на транспортування природного газу для задоволення потреб споживачів та інше).

В свою чергу Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища України попереджає, що несплата за електроенергію тягне за собою загрозу дефолту операторів енергопостачання.

Нагадаємо, сьогодні КМУ посилив карантин в Україні, заборонивши, зокрема, перебувати на вулиці без документів, що засвідчують особу, а також в громадських місцях без захисних масок.

Уряд заборонив відключати електропостачання водоканалам і шахтам під час карантину

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×