Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Міносвіти розробляють дистанційні курси для школярів

У Міносвіти розробляють дистанційні курси для школярів

У Кабміні виділили кошти, які спрямують на розробку і розміщення навчальних програм і курсів для дистанційного навчання. Про це повідомив В. о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет, інформує НСН з посиланням на Судово-юридичну газету в Україні.

Відомо, що вже з 15 жовтня школярі з усіх регіонів країни підуть на осінні канікули, а ось після їх закінчення 31 жовтня цілком можливо введення віддаленої або змішаної форми навчання. В обох випадках знадобляться спеціальні програми, щоб навчання не ставало турботою батьків, а було повноцінним, з участю вчителів та відповідно до шкільної програми.

В. о. міністра освіти і науки зазначив, що для проведення якісного онлайн-навчання потрібні курси з математики та інших предметів. Саме для цього був розглянутий проект, суттю якого є розширення спрямування бюджетних програм.

У Міносвіти розробляють дистанційні курси для школярів

Раніше ми повідомляли: В Україні подовжили карантин і ввели нові обмеження

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×