Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Марганці молодь долучилася до «Марафону написання листів-2019» (відео)

 У Марганці молодь долучилася до «Марафону написання листів-2019» (відео)

У Марганецькому коледжі Національного технічного університету «Дніпровська політехніка»  студенти 2-4 курсів долучилися до правозахисного  «Марафону написання листів».  Про це NikopolNews дізнався з повідомлення на сайті Марганецької міської ради.

Згідно інформації, отриманої NikopolNews , захід було присвячено Всесвітньому дню прав людини, який відзначається 10 грудня.

Повідомляється, що під час «Марафону написання листів» координатор заходу Наталя Мазурова  запропонувала молоді коледжу спробувати себе у ролі правозахисників. Підлітки ознайомилися з історіями молодих людей, права яких порушено, і за допомогою Конвенції про захист прав людини написали листи до української організації  Amnesty International, дії якої спрямовані на попередження та припинення грубих порушень прав людини,   а також допомогу тим, чиї права вже були порушені.

На захід до Марганецького коледжу завітала заступник міського голови Тетяна Платонова, яка побажала молоді мудрості, поваги один до одного, толерантності, а також закликала й надалі активно долучатися до подібних заходів. Тетяна Вікторівна вручила директору закладу Валентині Івановій і активу студентів   примірники першого номеру журналу «Марганчани».

Раніше ми повідомляли про те, що у Марганці хвойні дерева обробляють розчином, від якого болить голова.
Також ми повідомляли, що у Марганці затримали рецидівіста, який обкрадав знайомих.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×