Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

У Грузії за порушення карантину саджатимуть до в’язниці на шість років

У Грузії за порушення карантину саджатимуть до в’язниці на шість років

Парламент Грузії у четвер прийняв у третьому читанні поправку до Кримінального кодексу, за якою за повторне порушення правил надзвичайного стану і карантину особу буде покарано позбавленням волі строком до шести років, передає Інтерфакс-Україна, інформує НСН.

“Парламент посилив заходи для виконання декрету президента про дії надзвичайного стану. На жаль, ми щодня стикаємося з фактами непокори деяких громадян, які ігнорують вимоги карантину і введеної комендантської години”, – сказав журналістам лідер парламентської більшості Мамука Мдінарадзе.

Він нагадав, що нині за порушення правил НС в Грузії фізичні особи сплачують штраф розміром 3 тисяч ларі (близько $ 1000), а юридичні особи – 15 тисяч ларі.

“Хочу зазначити, що жодної амністії з виплати штрафів для порушників надзвичайного стану не буде”, – сказав Мдінарадзе.

МВС Грузії щодня повідомляє про десятки оштрафованих громадян, які порушили правила НС.

У Грузії за порушення карантину саджатимуть до в’язниці на шість років

Грузинська влада з 21 березня ввела в країні НС для боротьби з поширенням коронавірусної інфекції, а з 31 березня діє комендантська година з 21:00 до 6 ранку. Напередодні режим НС був продовжений до 22 травня.

За даними Міністерства охорони здоров’я, в Грузії виявлені 420 заражень коронавірусною інфекцією. Перший випадок зараження був встановлений медиками 26 лютого на кордоні з Азербайджаном у громадянина Грузії, що повертався з Ірану.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×