Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Стало відомо, що українці найчастіше купують на карантині

Стало відомо, що українці найчастіше купують на карантині

Введений карантин через швидке поширення коронавирусной інфекції на території України вніс коррективи в розмірене життя громадян. Наразі більшість українців дотримуються правил і не виходять з дому без особливо потреби. Тому зріс інтерес громадян до побутових товарів, які підвищують комфорт. Про це НСН повідомляє з посиланням на newformat.info.

Експерти відзначають, що через півтора місяці самоізоляції більшість громадян в деякому сенсі вже звикли до такого життя і про це свідчать дані дослідницької компанії Gfk. Якщо з початку карантину українці мало витрачали грошей на побутові товари, то зараз ситуація кардинально змінилася.

Згідно з даними дослідження, на третьому тижні карантину купівельні спроможності громадян країни нормалізувалися. У грошовому платі кількість покупок зросло на 8% в порівнянні з попереднім тижнем. В основному, українці намагаються облаштувати своє житло з комфортом і провести самоізоляцію.

Стало відомо, що українці найчастіше купують на карантині

До такого висновку можна прийти, грунтуючись на статистиці, коли кількість покупок дрібної побутової техніки зросла на 25% порівняно з попереднім тижнем. В першу чергу українці купували міксери, блендери, кухонні комбайни і пилососи. Трохи меншим попитом користувалися мікрохвильові печі, духовки і плити. Також більший інтерес у цей період в українців викликали і товари для комфорту та розваг. Наприклад, продажі телевізорів зросли на 17%, планшетів — на 10, а смартфонів — на 21%.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×