Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Ще одну людину з підозрою на коронавірус госпіталізовано у Чернівцях

Ще одну людину з підозрою на коронавірус госпіталізовано у Чернівцях

У Чернівцях госпіталізували чоловіка, який повернувся із країни, де зафіксований випадок COVID-19. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА, інформує НСН.

“Чоловіка, який повернувся із країни, де зафіксований випадок COVID-19, госпіталізували сьогодні, 10 березня, у Чернівцях. Пацієнт має ознаки інфекційного захворювання”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що таким чином, із підозрою на коронавірус, у лікарні наразі перебуває 3 осіб.

Раніше ми писали: Коронавірус в Україні: зареєстровано перший випадок інфікування

Нагадаємо, що результати тестів на коронавірус у 6 буковинців, яких раніше госпіталізували до інфекційного відділення обласної клінічної лікарні, є негативними.

Як повідомлялося раніше, 9 березня було госпіталізовано чоловіка у Чернівцях, який повернувся із країни, де зафіксований випадок COVID-19.

За даними МОЗ, станом на ранок 10 березня 2020 року у світі було зареєстровано 114 219 випадків захворювання COVID-19, з них 4024  закінчились смертю, у той же час 64 147 (56,2%) осіб одужали. За межами Китаю зафіксовано 33 295 випадків у 103 країнах/територіях/регіонах.

В Україні зареєстровано 1 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. Загалом за весь період  Центр громадського здоров’я України отримав 40 підозр про захворювання на COVID-19. Наразі 4 зразки ще перебувають на стадії дослідження. 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×