Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Правила відвідування парків та перукарень після послаблення карантину

Правила відвідування парків та перукарень після послаблення карантину

У Міністерстві охорони здоров’я розробили правила відвідування парків, скверів, перукарень та магазинів, інформує УНІАН, передає НСН.

Відповідний документ опубліковано на сайті МОЗу.

Зокрема, зазначається, що у перукарнях та салонах краси має відбуватись обов’язковий температурний скринінг працівників перед початком роботи. Прийом клієнтів здійснюватиметься за попереднім записом, а очікування черги має бути ззовні приміщення. Звісно, що перукарі мають бути у масках.

Раніше ми писали: Карантин, найімовірніше, продовжать і після 22 травня – прем’єр

У парках та скверах адміністрація зобов’язана розмістити на території і при вході в зони відпочинку правила їх відвідування. Забезпечити функціонал туалетів на території зон, наявність рідкого мила, антисептиків на вході в них і їх регулярне прибирання та дезінфекцію. Також не допускається проведення організованих заходів на території зон відпочинку, функціонування атракціонів і розважальних заходів.

Водночас відвідувачі мають право користуватися зонами відпочинку з дотриманням індивідуальних заходів профілактики та групами не більше трьох осіб. Використовувати рекреаційні зони для індивідуальних пробіжок і занять спортом при дотриманні належної соціальної дистанції та правил, встановлених адміністрацією. 

Як повідомлялося, вчора, 4 травня, уряд продовжив карантин до 22 травня, знявши при цьому низку обмежень для бізнесу. Відкриють парки, сквери, зони відпочинку, салони краси, перукарні, літні майданчики кафе і ресторанів.

Правила відвідування парків та перукарень після послаблення карантину

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×