Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Через коронавірус Ізраїль та Франція оголосили про нові обмеження

Через коронавірус Ізраїль та Франція оголосили про нові обмеження

Ізраїль та Франція оголосили про нові обмеження, спрямовані на стримування поширення коронавірусної інфекції COVID-19, повідомляє Радіо Свобоа, передає НСН.

Прем’єр-міністра Ізраїлю Біньямін Нетаньягу оголосив про повернення до «повного карантину» з 25 вересня. Це відбувається після того, як число нових випадків захворювання сягнуло майже 7 тисяч на день (населення Ізраїлю становить близько 9 мільйонів людей).

Франція 23 вересня опублікувала перелік нових масштабних обмежень, які стосуються роботи барів та спортзалів.

Крім того, як передає УНН, прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у вівторок оголосив про введення нових обмежувальних заходів для боротьби з поширенням нового коронавірусу на території королівства. Виступаючи в парламенті країни, він підкреслив, що поки не йдеться про повернення до національного карантину, який діяв навесні.

У Вашингтоні провідний лікар-інфекціоніст США Ентоні Фаучі заявив, що є очікування, що безпечна та ефективна вакцина буде розроблена до кінця року або на початку наступного року. Фаучі виступив із такою заявою після того, як компанія Johnson&Johnson оголосила, що розпочинає третю фазу клінічного випробування вакцин після позитивних результатів на попередніх стадіях.

Читайте ще: Кількість випадків коронавірусу в Україні на 24 вересня

Через коронавірус Ізраїль та Франція оголосили про нові обмеження

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×