Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

42 поранення: у Тернополі обстріляли хлопчика, який катався на санках

42 поранення: у Тернополі обстріляли хлопчика, який катався на санках

У Тернополі до лікарні потрапив 11-річний хлопчик, який дістав значні поранення під час катання на санчатах. Ймовірно, від вогнепальної зброї.

Про це повідомила пресслужба поліції Тернопільської області, пише Громадське, інформує НСН.

Так, медики діагностували у хлопчика множинні поранення по всьому тілу. Під час операції з його ран вилучили приблизно три десятки сторонніх предметів, схожих на дробини, які травмували і внутрішні органи. Наразі він потребує ще однієї операції — для цього хлопчика доправили до лікарні у Київ.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за 296 статтею (хуліганство) Кримінального кодексу. Кожна із частин цієї статті передбачає різне покарання — від штрафу до позбавлення волі. Однак хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї передбачає від трьох до семи років тюрми.

Наразі тривають слідчі дії. Зокрема, правоохоронці обстежили прилеглу територію та виявили у квартирі одного з мешканців зброю — її направили на експертизу.

42 поранення: у Тернополі обстріляли хлопчика, який катався на санках

Головний лікар Тернопільської обласної дитячої лікарні Григорій Корицький повідомив Суспільному, що хлопчик отримав 42 поранення від осколків.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×