Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Сьогодні на Донбасі двоє бійців отримали поранення

Сьогодні на Донбасі двоє бійців отримали поранення

Сьогодні, 22 липня, двоє українських військовослужбовців отримали поранення на Донбасі. Про це НСН повідомляє з посиланням на прес-службу штабу ООС.

Як стало відомо НСН , 22 липня збройні формування РФ, вкотре нехтуючи режимом припинення вогню обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил.

Так, проти оборонців населеного пункту Богданівка російські окупанти застосували безпілотний літальний апарат, з якого скинули гранатометний постріл ВОГ-25. Двоє військовослужбовців отримали осколкові поранення. Воїнів оперативно доставлено до лікувальних закладів та надано належну медичну допомогу.

Такі підступні дії російських окупантів без відповіді не залишилися – наші військовослужбовці дали ворогу адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються, – повідомляють в штабі.

Нагадаємо, вчора, 21 липня на Донбасі було поранено двох бійців. Один із них, на жаль, помер. 

Також вчора окупанти передали не ідентифіковане тіло українського військового – ймовірно воно належить бійцю, пораненому 13 липня під Зайцево.

Сьогодні на Донбасі двоє бійців отримали поранення

Рекламні блоки на нашому сайті дозволяють нам бути незалежним ЗМІ, а вам – отримувати оперативну і не проплачену ніким інформацію. Переглядаючи рекламу, ви робите свій внесок у розвиток незалежної журналістики України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×