Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Просто припинити стріляти» не працює: бойовики 12 разів обстріляли українські позиції, є поранені

«Просто припинити стріляти» не працює: бойовики 12 разів обстріляли українські позиції, є поранені

28 січня збройні формування Російської Федерації 12 разів порушили режим припинення вогню. У результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали бойові поранення. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресцентр штабу ООС.

Противник обстрілював наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Чотири обстріли по нашим позиціям було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, а саме:

  • двічі поблизу Лебединського – з мінометів калібру 82 мм противник випустив 20 мін, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
  • неподалік Березового – з гранатометів різних систем;
  • поряд з Василівкою – зі стрілецької зброї.

Вісім ворожих обстрілів було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, а саме:

  • двічі неподалік Новолуганського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї;
  • в районі населеного пункту Оріхове – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
  • чотири рази поряд з Новотошківським – з мінометів калібру 120 мм противник випустив 26 мін, з 82-мм міномету – 5 мін, а також гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів;
  • поруч з Троїцьким – з автоматичних станкових гранатометів.

Вчора, 28 січня, у результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої два військовослужбовця Об’єднаних сил отримали бойові поранення.

З початком цієї доби, 29 січня, російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×