Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Поліція України змінить алгоритм дій при «мінуванні» об’єктів

Поліція України змінить алгоритм дій при «мінуванні» об’єктів

Майже щодня надходить інформація щодо замінування різних громадських об’єктів. З даного приводу відбулася зустріч голови Національної поліції Сергія Князєва з представниками безпекових структур бізнесу. Про це Nikopolnews дізнався з повідомлення на сайті Нацполіції.

Згідно інформації, отриманої Nikopolnews, Сергій Князєв в ході зустрічі повідомив про новий алгоритм реагування поліції на повідомлення про замінування.

Ми зробили фундаментальні зміни в ідеї реагування поліції на такі повідомлення. Зокрема, Національна поліція вже підготувала проект нормативно-правового акту щодо зміни алгоритму дій поліцейських під час відпрацювання повідомлення про замінування,

– заявив він.

Поліція України змінить алгоритм дій при «мінуванні» об’єктів

За словами голови Нацполіції, такі нововведення дадуть змогу зекономити час та збільшити ефективність роботи поліцейських, які будуть прибувати на місце події.

Крім того, у відомстві розглядають можливість спрощення процедури складання документів за результатами перевірки об’єкту, щодо якого надійшло повідомлення про замінування.

Сподіваємось, зміна алгоритма реагування поліпшить ситуацію, яка дуже загострилася. Злочинці вже дішли до того, що повідомлляють про міновання об`єктів цілим списком, до якого входять одразу лікарні, супермаркети, вокзали тощо. Одночасно перевірити десятки об`єктів спеціалістам надскладно. А мова йде про життя та здоров`я громадян…

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, скільки коштує опрацювання одного «замінованого» об`єкту. 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×