Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

“Нова пошта” запускає доставку ліків з “Аптека 9-1-1”

"Нова пошта" запускає доставку ліків з "Аптека 9-1-1"

«Нова пошта» розпочинає співпрацю з «Аптека 9-1-1». Про це НСН повідомляє з посиланням на пресслужбу компанії.

«З 2 квітня до партнерів приєднується «Аптека 9-1-1» – одна з найбільших мереж аптек в Україні, з широким асортиментом медичної продукції та географічним покриттям усіх регіонів. А це означає, що замовлення будуть швидко доставлені в будь-яку точку призначення. Окрім того, мережа працює безпосередньо з виробниками медичних товарів та здійснює прямі поставки, як результат – найнижчі ціни для клієнтів», — йдеться в повідомленні.

«Зараз, коли найкращий захист для кожного з нас – залишатися вдома, ми подбали про те, щоб забезпечити життєво важливі потреби наших клієнтів. Своєчасна доставка ліків – одна із них, особливо для найбільш вразливих категорій, які мають необхідність у постійному прийомі медичних препаратів. Ми вдячні «Аптеці 9-1-1» за довіру і гарантуємо клієнтам зручні й безпечні способи отримання своїх замовлень», – коментує Олександр Бульба, директор «Нової пошти».

"Нова пошта" запускає доставку ліків з "Аптека 9-1-1"

« Ми усвідомлюємо соціальну відповідальність перед суспільством під час карантину та уважно стежимо за ініціативами компанії, тому з радістю долучилися. Адже в умовах обмеженого пересування отримати потрібні ліки часто стає проблемою, а від цього може залежати чиєсь здоров’я чи навіть життя», – розповіли в «Аптека 9-1-1».

Замовлення ліків та інших товарів із доставкою «Нової пошти» буде доступне на сайті apteka911.com.ua з 2 квітня. На вибір клієнтів є кілька варіантів: у відділення, кур’єрська безконтактна доставка та до поштомату по Києву.

Наголошується, що дистанційна торгівля не буде поширюватись на: наркотичні лікарські засоби, психотропні та прекурсори; на сильнодіючі та отруйні лікарські засоби; та на ті, які потребують особливих умов зберігання.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×