Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

На окупованому Донбасі скупчення важкої техніки біля населених пунктів – ОБСЄ

На окупованому Донбасі скупчення важкої техніки біля населених пунктів - ОБСЄ

На окупованій Донеччині поблизу населеного пункту було зафіксовано танки Т-72. Бойовики наражають на небезпеку мирних мешканців. Про це НСН повідомляє з посиланням на Главком, який посилається на пресцентр Операції об’єднаних сил.

Незаконні збройні формування Російської Федерації свідомо не виконують Мінські угоди та постійно порушують існуючі домовленості щодо відведення важкого озброєння від лінії розмежування.

«За даними звіту Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, опублікованого 20 травня, під час спостережного польоту безпілотного літального апарату Місії на непідконтрольних урядові України територіях, на полігоні поблизу населеного пункту Новоселівка Донецької області було зафіксовано п’ять танків Т-72 та три 122 мм самохідні гаубиці 2С1 “Гвоздикаˮ. Також неподалік житлових будинків у селищі Комісарівка Луганської області було помічено шість гаубиць 2С1 “Гвоздикаˮ. Російські окупанти, порушуючи лінії відведення важкого озброєння, свідомо розміщують озброєння та військову техніку у житлових кварталах тим самим наражаючи на небезпеку мирних мешканців», – йдеться у повідомленні.

На окупованому Донбасі скупчення важкої техніки біля населених пунктів - ОБСЄ

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×