Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Конфузії прес-служби президента України

Конфузії прес-служби президента України

Останній конфуз стався увечері 9 чнваря. В англомовній версії поста, опублікованого на сторінці Володимира Зеленського, замість Canada було написано Canadia.

На сторінці президента України Володимира Зеленського невірно написали назву Канади, звертаючись до канадського прем’єр-міністра Джастіну Трюдо. Відповідний пост був опублікований в офіційному Twitter-акаунті глави держави.

«Спасибі Джастіну Трюдо за пропозицію підтримати Україну в розслідуванні катастрофи літака в Ірані. Для обох наших країн це спільний біль. Наші думки з сім’ями громадян Канадии, загиблих у цій катастрофі», – йдеться в замітці Зеленського.

Конфузії прес-служби президента України

Приблизно через півтори години у Зеленського опублікували новий, виправлений пост, видаливши попередній.

  • Влітку 2019 року, прес-служба президента України Володимира Зеленського опублікувала анонс його візиту до Канади, переплутавши столицю Оттаву з найбільшим містом країни Торонто.
  • Восени прес-служба президента України Володимира Зеленського переплутала в повідомленнях на Facebook назви двох прибалтійських країн Литви і Латвії.
  • Також прес-секретар президента України Юлія Мендель у Инстаграмі оприлюднила своє фото з підписом «сукні для латвійського відрядження», при цьому поставила геолокацію у Вільнюсі, столиці Литви.
To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×