Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Facebook та Instagram введуть цензуру на баклажани, персики і краплі води

никополь, нікополь, Нікополь, Никополь

Як стало відомо Nikopolnews, Facebook й Instagram введуть цензуру на емоджи, що позначають баклажани, персики та краплі води. Про це повідомляє Платформа.

Якщо користувач порушить нові правила та опублікує «хтивий» смайл, то він може отримати попередження або позначку у вигляді спеціального значка поруч з назвою сторінки.

Насправді, у Facebook обіцяють не роздавати попередження направо і наліво за невинні персики, лише якщо користувачі просять чи пропонують контент, пов’язаний із сексом, оголеними зображеннями або секс-чатом. Втім, цензура також вплине на сленгові висловлювання, що описують секс, згадки та зображення сексуальної активності, зокрема у формі цифрового чи реального мистецтва.

Представники Фейсбук та Інстаграм зазначають, що таке нововведення не змінює політику платформи. А сама заборона це лише оновлене формулювання правил для кращого розуміння.

Але, варто розуміти, що через подібну цензуру для митців, представників сексуальних меншин та секс-працівників залишається менше можливостей для самовираження.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×