Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

ДТЕК створює офіс у Британії для залучення інвестицій

ДТЕК створює офіс у Британії для залучення інвестицій

ДТЕК створює відкритий офіс в Британії для залучення інвестицій в нові енергетичні проекти, повідомляє НСН , посилаючись на РБК-Україна.

Компанія ДТЕК розширює присутність в столиці Великобританії і створює інвестиційний хаб для компаній і фондів, що бажають інвестувати в Україну, а також для українських підприємців, які вірять в перспективність української енергетичної галузі та її потенціал.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

”Ми створюємо хаб для залучення інвестицій в проекти нової енергетики в Україні. В першу чергу це стосується відновлювальних джерел енергії, систем накопичення енергії та енергетичних проектів із використанням водню. Разом зі збільшенням видобутку газу та розвитком мереж саме ці напрями визначені пріоритетними у нашій стратегії, презентованій в грудні 2020 року”,

– цитує прес-служба слова генерального директора ДТЕК Максима Тімченко.

Новий офіс буде розташовано в діловому центрі міста – лондонському Сіті, де сконцентровані найстаріші банки, найпотужніші інвестиційні та венчурні фонди Європи.

В компанії наголосили, що основна мета нового офісу – створити екосистему для залучення інвестицій та інноваційних технологій в нову енергетику України.

Початок роботи інвестиційного хабу заплановано на кінець першого півріччя 2021 року, після подолання пандемії. Операційну діяльність з залучення інвестицій в Україну у Великій Британії буде здійснювати спеціально створена компанії DTEK International Ltd.

ДТЭК відкрив офіс у Великобританії в 2013 році. Останні три роки у Лондоні працює команда з міжнародних ринків капіталу, яка управляє відносинами з міжнародними інвесторами.

Щоб оперативно отримувати найважливіші новини України і світу, підписуйтесь на наш Телеграм

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×