Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Зручно, красиво або універсально: які бувають сумки?

Серед жіночих та чоловічих сумок з’являються щорічно нові тенденції. Мода змінюється у бік комфортного та універсального, хоча все одно залишаються популярні та витончені моделі.

Деякі варіанти рюкзаків і сумок переходять до оформлення унісекс, тому отримують ще більше універсальності.

На кожен день

Для постійного використання найкраще підходять рюкзаки. Причому якщо вам потрібно на навчання чи роботу, краще придивитися до міських моделей. Знайти їх можна в інтернет-магазині за посиланням https://samsonite.ua/. Ці види аксесуарів мають такі характеристики:

  • універсальний дизайн;
  • жорстка основа для перенесення ноутбука;
  • якісна фурнітура;
  • зручний поділ по відсіках.

Головне завдання рюкзаків полягає у безпеці всього вмісту. Тому їх так часто рекомендують для перенесення ноутбуків чи іншої техніки.

Красиво та стильно

Для дівчат кількість сумок та їхніх моделей постійно зростає. Серед останніх трендів:

  • міні-сумка для найнеобхіднішого (ключі, карти);
  • стьобані та плетені моделі (зазвичай — прямокутної форми);
  • круглі — від шкіряних всесезонних до плетених літніх;
  • великі шопери — універсальні та місткі.

Для чоловіків вибір менш різноманітний. Найпопулярнішим варіантом сумок вважається шкіряна барсетка на широкому ремені. Її зручно носити і на плечі, і через руку.

Унісекс, або Особлива універсальність

Сьогодні для чоловіків та жінок у повсякденному використанні одноголосно прийняли спеціальні сумки на пояс чи груди. Вони являють собою невеликий відділ для зберігання найважливішого.

Наприклад, у них легко помістяться телефон, гаманець, паспорт і ключі від будинку. Цей варіант найчастіше має нейтральне оформлення, тому його легко використовувати і в жіночому, і в чоловічому образі. При цьому всі залишаються у виграші.

Знайти всі бажані моделі для кожного дня, виходу на важливі заходи та довгих поїздок можна в інтернет-магазині samsonite.ua. Почувайтеся комфортно й отримуйте задоволення від свого образу.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×