Купити квартиру в Дніпрі

Знайомство з Україною, Польщею та Німеччиною на автобусі з Київа до Берліна

Знайомство з Україною, Польщею та Німеччиною на автобусі з Київа до Берліна

Дістатися з Києва до столиці Німеччини можна автобусом. Поїздка займе близько доби, але буде вельми захопливою. Залежно від маршруту пасажир зможе насолодитися дивовижною природою північно-західних областей України, побачить історичне місто Краків і Вроцлав, а також унікальний німецький Котбус – батьківщину одного з племен західних слов’ян.

До речі, купити квиток на автобус з Київа до Берліна в онлайн-сервісі skybooking.ua – оптимальне рішення для поїздки в Європу. Пропонуємо ознайомитися з містами, через які лежить маршрут.

Україна

Значну частину маршруту займає територія України. Автобусний рейс пройде через кілька обласних центрів.

Житомир
Перше велике місто на маршруті до Берліна після столиці. Житомир – місто морозива, найдавнішого функціонуючого театру України і батьківщина нашої національної валюти – гривні. Природа області також принесе задоволення в дорозі, оскільки пасажири спостерігатимуть величні ліси.

Рівне
Наступний обласний центр – Рівне. Це доволі “молоде” місто, оскільки за часів Другої Світової воно значно постраждало і було наново відбудоване. Тому історичних пам’яток там небагато. Чого не скажеш про решту Рівненської області.

Львів
Найближчий до польського кордону обласний центр. Ось тут історичною архітектурою можна милуватися годинами. Центр міста зберіг свій первозданний вигляд: бруковані вулиці, європейська архітектура та український колорит.

Це останнє велике українське місто на шляху з Києва до Берліна. Далі належить перетнути кордон на КПП Краковець і продовжити маршрут уже на території Польщі.

Польща

Автобус Київ-Берлін проїде практично через всю територію країни. Дорогою пасажирам доведеться побачити кілька великих і відомих населених пунктів. Крім старовинної європейської архітектури, Польща – це мальовничі краєвиди природи.

Краків
Другий за величиною і популярністю після столиці. На відміну від Варшави практично не постраждав під час Другої Світової і зберіг свій історичний вигляд. Тривалий час саме Краків був столицею, тому подивитися в місті є на що.

Катовіце
Знаходиться не так далеко від Кракова, але разюче від нього відрізняється. Катовіце – це центр сучасних технологій, науки і техніки. Оскільки місто досить молоде, його архітектура не схожа на класичну європейську забудову. Роздивляючись вулиці, можна побачити мікс із безлічі стилів.

Вроцлав
Це останнє польське місто обласного значення на шляху з Києва до Берліна автобусом. Воно четверте за величиною в країні. Вроцлав вважається “столицею” історичного регіону Польщі. В архітектурі домінує готика, характерна для середньовічної Європи.

Переміщення між країнами Євросоюзу не передбачає проходження складних митних оглядів і бюрократії. Тому без зупинок рухаємося далі і в’їжджаємо на територію Німеччини.

Німеччина

Подорож із Києва до Берліна автобусом підходить до логічного завершення. На шляху до столиці Німеччини належить проїхати всього один великий населений пункт.

Котбус
Позарайонне місто на сході країни. Котбус вважається історичним і культурним центром сорбів – стародавнього племені слов’ян, більш відомого нам як “лужичі”.

Далі автобус попрямує безпосередньо до Берліна. Шлях має бути мальовничий – природа Німеччини рясніє зеленню. Зокрема дорога веде повз знаменитий біосферний заповідник “Шпревальд”.

Знаменитими німецькими автобанами (швидкісними автомагістралями) дорога з Котбуса до столиці Німеччини триватиме лише кілька годин. Автобус Київ-Берлін – це не тільки швидкий і комфортний спосіб переїзду в Європу, а й можливість побачити природу й архітектуру відразу трьох країн.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×