Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Як бізнесу зекономити час у державних закупівлях

Державні закупівлі – це чудова можливість збільшити продажі та прибуток компанії. Але участь у тендерах вимагає певного часу та зусиль.

Чи можна якось мінімізувати витрати часу? Можливо є якісь інструменти, які допоможуть постачальникам швидше та краще підготуватися до тендеру? Прочитайте цю статтю до кінця, і ви дізнаєтесь відповіді на ці запитання.

Автоматичні повідомлення

Навіщо самому переглядати десятки сторінок із закупівлями у пошуку тих, що актуальні саме вам, коли це можна доручити штучному інтелекту? Досить налаштувати автоматичні повідомлення на електронну пошту, і ви не пропустите цікаві державні закупівлі.

Якщо ви постачаєте, наприклад, тільки в Івано-Франківській області, то можна налаштувати підписку так, щоб отримувати закупівлі у цьому регіоні. Або, якщо вам потрібні тендери у певній групі товарів (робіт, послуг), то ви просто ставите відповідну помітку, система запам’ятовує ваше побажання, і все готово.

Автоматичні звіти

Знайшли цікавий тендер? Не поспішайте відразу готувати пропозицію. Спочатку проаналізуйте свою конкурентоспроможність.

Для цього вам знадобиться інформація щодо замовника, його попередніх закупівель, участі інших постачальників і т.п.. Не хвилюйтеся: один із принципів електронної системи публічних закупівель Prozorro є відкритість даних. Але щоб проаналізувати їх вручну, треба витратити багато часу.

І ось тут вам у нагоді стануть автоматичні звіти. Вони містять дані, які вже оброблені штучним інтелектом. Вам залишається тільки ознайомитися з ними, зробити висновки та прийняти те чи інше рішення.

Крім того, корисними можуть бути звіти, коли треба швидко розповісти керівництву про роботу із закупівлями.

На майданчику Zakupki.Prom.ua постачальники можуть легко отримати такі звіти, як:

  • Звіт про участь в державних закупівлях
  • Список закупівель, в яких сьогодні відбудеться аукціон
  • Закупівлі, в яких вас обрали переможцем
  • Закупівлі, в яких вас дискваліфікували
  • Аналітика ринку
  • Звіт щодо пропущених закупівель
  • Звіт “Дії користувачів”

Швидке отримання довідки переможця та банківської гарантії

Якщо у закупівлі передбачене тендерне забезпечення, ви можете зекономити час, якщо замовите його просто з особистого кабінету майданчика. Усі необхідні дані автоматично підтягнуться, а готову банківську гарантію ви отримаєте на електронну пошту.

Якщо вам потрібна довідка про відсутність заборгованості по сплаті податків, про відсутність судимості чи про корупцію, то наразі ви можете замовити їх онлайн, без відвідування відповідних державних установ.

Отже, використовуйте вищезазначені поради на практиці, і у вас буде більше часу на інші справи. Бажаємо успішної участі у закупівлях!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×