Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

УПЛ розпочала збір інформації після резонансної заяви «Інгульця»

УПЛ ініціювала збір інформації про скандальне перенесення матчу 11 туру УПЛ між «Інгульцем» і «Рухом», який повинен був відбутися 17 жовтня в Кропивницькому.

Офіційна причина перенесення – спалах COVID-19 у львівському «Русі».

Раніше президент «Інгульця» Олександр Поровознюк в ексклюзивному інтерв’ю для спортивного порталу Metaratings прокоментував офіційний лист, в якому стверджує, що в загальній базі МОЗ України немає прізвищ воротарів ФК «Рух», які захворіли на коронавірус, через що було скасовано матч 11 туру УПЛ між «Інгульцем» і «Рухом».

Як стало відомо Metaratings, УПЛ вже отримала лист від ФК «Інгулець», в якому клуб з Петрово просить роз’яснити Лігу і Українську асоціацію футболу, чому дані про хворих футболістів «Руху» не були внесені до загального реєстру МОЗ. Крім того, президент «Інгульця» Олександр Поворознюк поставив під сумнів чесність заяви львівського клубу про хворих футболістів.

У понеділок, 18 жовтня, цим питанням також займався КДК УАФ, який отримав необхідні документи від «Руху» і «Інгульця».

Нагадаємо, що раніше УПЛ оголосила про перенесення матчу з Кропивницького через спалах коронавірусу у львівському «Русі». Повідомлялося, що за результатами проведення тестування методом полімеразної ланцюгової реакції у шести футболістів головної команди «Руху» виявлено позитивні результати захворювання COVID-19.

Також виявлено підозру зараження у чотирьох членів головної команди, у тому числі, у всіх воротарів, які є в заявці клубу. Після цього «Рух» пішов на самоізоляцію, виключивши можливість виїзду команди на гостьовий поєдинок з «Інгульцем».

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×