Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Що потрібно знати власникам Айфон, щоб продовжити термін служби телефону

Після придбання IPhone власнику портативного пристрою належить вивчити всі тонкощі користування. Розуміння особливостей користування телефоном дозволить істотно продовжити термін його експлуатації.

Акуратне користування телефоном в повсякденному житті позбавить від необхідності регулярно відвідувати сервісний центр для відновлення його нормальної роботи.

Головною причиною необхідності продовження терміну користування телефоном є його висока вартість. Безумовно, завжди можна купити Айфон 8 або новіші моделі в стані бу за нижчою ціною, але у випадку з бу моделі власники iPhone зацікавлені в продовженні терміну їх служби.

Прості поради для збільшення терміну служби акумулятора

  • Щоб продовжити термін експлуатації акумулятора, оптимальним варіантом є утримання батареї на рівні 20-80%. Тим часом варто уникати повної зарядки акумулятора, адже 100% зарядка батареї iPhone зменшує термін служби батареї. Зі збільшенням терміну батареї телефону продовжується і термін експлуатації iPhone.
  • Після того як вдалося купити айфон 10 в новому стані або бу, або більш нові моделі iPhone, потрібно забезпечити регулярне чищення пам’яті телефону. Гарантією нормальної роботи пристрою є регулярне видалення додатків, файлів і фотографій, створення резервних копій в хмарі, щоб зберегти високу продуктивність пристрою. У разі появи повідомлення про те, що на пристрої недостатньо місця, власникові телефону належить звільнити простір для створення тимчасових файлів.
  • Використання аксесуарів забезпечити нормальну працездатність пристрою і після падінь, ударів. Попри те, що уникнути появи дрібних подряпин навряд чи можливо, за допомогою спеціального чохла можна зменшити їх кількість.
  • Постійні користувачі iPhone повинні регулярно оновлювати й операційну систему, щоб забезпечити нормальну роботу пристрою.

Тривалість роботи iPhone без підзарядки

Розробники Apple звертають увагу користувачів на той факт, що iPhone 12 mini без підзарядки може відтворювати аудіо протягом 50 годин, тоді як процес програвання відео обмежений 15 годинами. У випадку з iPhone 12 ці показники можуть бути трохи вище. Перш ніж користуватися пристроєм, потрібно ознайомитися зі стандартними технічними характеристики, щоб докласти зусиль для продовження терміну служби iPhone.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×