Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Шахтар» Донецьк – «Інтер»: У матчі будуть обопільні голи

28-го вересня пройде матч другого туру групової стадії Ліги чемпіонів. «Шахтар» в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» зіграє проти «Інтера».

«Шахтар» розглядався експертами як третя сила в групі D після жеребкування. Але взяти вдалий старт в гостьовій грі проти «Шерифа» «гірники» не змогли, поступившись з рахунком 0:2 в Тирасполі.

Правда, цей провал не позначився на загальному психологічному стані підопічних Роберто Де Дзербі, які на минулому тижні розгромили «Динамо» в матчі за Суперкубок, а потім легко обіграли «Верес» в УПЛ (1:4).

«Інтер» теж почав виступи в Лізі чемпіонів з провалу. При досить якісній грі в домашньому матчі проти «Реала» команда Філіппо Індзагі в кінці пропустила прикрий гол (0:1).

На італійських футбольних просторах в «Інтера» немає поразок – чотири перемоги і дві нічиї, а в останній грі Серії A синьо-чорні розійшлися результативним миром з «Аталантою» (2:2).

У минулому розіграші ЛЧ «Шахтар» і «Інтер» теж виступали в одній групі і обидві зустрічі, як би це не звучало парадоксально, завершились без голів. Також нагадаємо протистояння команд в півфіналі ЛЄ влітку 2020 року, тоді міланський клуб розмазав опонента на домашній арені (5:0).

Експерти БК Parimatch пропонують такі ставки на основні результати: П1 – 5,90, нічия – 4,50, П2 – 1,55. На порталі «Рейтинг Букмекерів» можна дізнатися які є букмекерські контори без верифікації для того, щоб зробити ставку на матч.

Гра в Києві пройде з уболівальниками, а це значить, що як мінімум психологічне перевага буде на боці «Шахтаря».

«Інтер» стабільно забиває і пропускає – тільки в одному з семи матчів міланців цього сезону не трапився обмін голами. Атака «Шахтаря», в свою чергу, відмінно проявила себе в грі з «Динамо», у якого кращий захист в Україні.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×