Купити квартиру в Дніпрі

Рівень англійської pre-intermediate

Рівень англійської pre-intermediate

З рre-intermediate починається живе спілкування англійською. З цього ступеню ви можете поділитися з оточуючими людьми своїми почуттями, мріями, історіями з життя та бажаннями.

Але щоб цьому навчитися, потрібно знати необхідні правила граматики, багато читати та практикуватися в спілкуванні.

Як визначити рівень англійської pre-intermediate?

Рівень знань — це сукупність навичок (письмо, говоріння, граматика та читання) на які спирається людина під час спілкування англійською. Ці всі навички нашаровуються поступово, роками, завдяки завзяттю та терпінню переходити з рівня на рівень на шляху вивчення англійської мови.

Для підживлення мотивації виникає бажання періодично перевіряти свій рівень володіння мовою, але яким чином це можна зробити? Найшвидший спосіб перевірки — це проходження тесту в школі англійської. Або ж здайте один з іспитів PET, TOEFL iBT, IELTS.

Також можна об’єктивно оцінити, наприклад: прочитати книгу певного ступеню (А1, А2, В1 тощо) та проаналізувати чи легко вам читати та розуміти написане; прослідкуйте наскільки ви без проблем підтримуєте розмову; чи можете написати лист другу або формальний і чи грамотно це зроблено.

Перший Кембриджський освітній центр запрошує на курс “Корпоративна англійська мова” від професійних викладачів.

Що потрібно знати на рівні А2?

Pre-inremediate — це перший ступінь англійської мови, який дозволяє спілкуватися з оточуючими людьми на базові теми, вирішувати побутові питання, писати тексти з простою граматикою та лексикою.

На рівні pre-intermediate вам потрібно вміти:

  • читати нескладні тексти та статті, сприймати суть, навіть якщо зустрічаєте незнайомі слова;
  • розуміти в загальному про що йдеться в розмові та вміти спілкуватися на побутові теми, такі як хобі, розваги, улюблений спорт та рід діяльності;
  • мати словниковий запас до 2000 слів;
  • вміти написати оповідання на запропоновану тему, мати достатньо знань для написання неформального листа або вітання;
  • бути ознайомленим з темою модальних дієслів, використовувати групу часів Simple, Continuous, Past.

Декілька порад для досягнення рівня pre-intermediate

Вчіть граматику

Граматика — це фундамент мови. Завдяки їй кожна людина будує комунікацію з оточуючими її людьми, як за допомогою розмови, так і письмово.

На рівні А2 варто зосередитися на:

  • вірному використання дієслова герундії або інфінітиві;
  • вміти використовувати в реченні перший та другий типи умовних речень;
  • відрізняти пасивний стан від активного;
  • знати як будується речення з прямою мовою і непрямою;
  • розуміти тему модальних дієслів.

Багато спілкуйтеся англійською

Саме цей ступінь володіння англійською відкриває двері для спілкування зі світом, тому важливо розвивати навичку спілкування. Для початку, перейдіть на англійську під час спілкування з друзями, а також змініть налаштування телефона та інших ґаджетів, відвідуйте мовні клуби, або ж знайдіть співрозмовника носія мови.

Всі ці кроки допоможуть усунути блок спілкування на іноземній мові та покращити вимову, збагатити словниковий запас і знайти нових друзів.

Вчіться писати історії

Звичка багато писати допоможе сформувати навичку послідовно формулювати власні думки, дотримуватися необхідної структури есе, а також це чудовий спосіб перевірити наскільки добре ви знаєте граматику, лексику, який ваш словниковий запас включаючи фразеологізми та ідіоми.

Багато пишіть. Це можуть бути короткі історії про ваші захоплення, історії з життя, формальне та неформальне листування. Аналізуйте чужі тексти, а також звертайте увагу на вступні фрази та завершальні. Їх варто запам’ятати та використовувати надалі у власних текстах, особливо у формальному листуванні.

Не нехтуйте читанням

В першу чергу читання допомагає збагатити словниковий запас, ви отримуєте можливість поступово познайомитися з частовживаними фразами, фразеологізмати та ідіомами. На прикладі творів різних письменників ви пізнаєте різні стилі письма та жанри. Завдяки такому досвіду зможете покращити вимову й швидше формулюватимете думки під час написання листа чи есе.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×