Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Професійне зростання педагогів із освітнім проєктом «На Урок»

Підвищення кваліфікації вчителів – це шлях до досконалості, який сучасні педагоги мають обирати самостійно. Але іноді, опинившися на перехресті, складно визначити правильний напрям.

Як обрати суб’єкта освітньої діяльності та форму навчання? Освітні експерти «На Урок» знають, як зробити правильний вибір.

Навчаємося разом із «На Урок»

Важливість професійного розвитку складно переоцінити! І українські вчителі розуміють це як ніхто. Адже саме від цього залежить рівень викладацької майстерності, та, як наслідок, ефективність роботи з учнями. На щастя, сучасний світ пропонує безліч можливостей для розвитку, а траєкторію самоосвіти кожен може обирати згідно своїх бажань та потреб. Так, варіантів багато! І один з найкращих – підвищення кваліфікації на освітньому проєкті «На Урок».

Команда проєкту четвертий рік плідно працює над створенням та постійним удосконаленням умов для самоосвіти освітян. Онлайн-платформа з великим спектром можливостей дозволяє не просто навчатися, а ще й отримувати задоволення! «На Урок» пропонує різноманітні напрями підвищення кваліфікації (детальніше дізнатися про них можна за посиланням: https://naurok.com.ua/upgrade), які дають можливість створити ефективну траєкторію розвитку, серед них:

  1. Предметне навчання. Вдосконалюйте майстерність викладання свого предмету, ефективно готуйте учнів до ЗНО та ДПА, а також організовуйте цікаву позаурочну діяльність.
  2. Психологія. Цей напрям допоможе розширити знання щодо емоційного інтелекту та емпатії, психології міжособистісної взаємодії, запобігання булінгу та мобінгу, подолання професійного вигорання.
  3. Інклюзивна освіта. Ви дізнаєтеся про принципи взаємодії з дітьми з особливими освітніми потребами; вивчите нові корекційні методи та прийоми, отримаєте інструменти для створення освітнього середовища й комунікації з батьками.
  4. Креативне мислення. Цей напрям включає організацію роботи з обдарованими дітьми; методи, прийоми та інструменти для розвитку креативності вчителя та учнів.
  5. Критичне мислення. Опановуйте принципи, методи, прийоми та інструменти для розвитку критичного мислення, важливого soft skills сучасності.
  6. Практичні прийоми. Когнитивистика, засоби візуалізації, мнемотехніки, кейси, інтерактивні та комунікативні технології – про все це ви отримаєте вичерпну інформацію.
  7. Проєктне навчання. Ви дізнаєтеся, як ефективно використовувати STEM, STEAM, STREAM, створювати предметно орієнтовані проєкти, розберете дослідницькі технології та лабораторні роботи.
  8. Інтегроване навчання. Навчіться організовувати інтегровані уроки та втілювати в життя повноцінні курси, використовуючи готові кейси.
  9. Наскрізні навички. Розвивайте ключові компетентності, вчіться організовувати командну роботу та міжособистісну взаємодію.
  10. Медіаграмотність. Працюйте над підвищенням рівня власної медіаграмотності, отримайте навички роботи з інформацією та інформаційною безпекою.
  11. ІКТ. Отримайте такий важливий зараз досвід використання інтернет-ресурсів в освітній діяльності та комунікації зі школярами.
  12. НУШ. Дізнавайтеся більше про нові прийоми та інструменти для організації виховної роботи, методичного та матеріального забезпечення освітнього процесу, взаємодії із батьками, адаптації першокласників до навчання та до вимог середньої школи.
  13. Робота закладу освіти. Тут є все для того, аби допомогти адміністрації закладів освіти планувати та забезпечувати діяльність шкіл із використанням сучасних технологій.
  14. Іноземна мова. Розкрийте таємниці роботи з іншомовними інформаційними джерелами та дізнайтеся більше про особливості професійного спілкування.

Ви можете самостійно обирати комфортний вид самоосвіти (вебінари, онлайн-конференції, курси, семінари, практикуми, тренінги, майстер-класи) та визначати час, зручний для навчання. Усі матеріали знаходяться у вільному доступі та завжди відкриті для перегляду, при цьому участь у всіх заходах – безкоштовна. Є можливість отримати свідоцтво про підвищення кваліфікації, яке відповідає всім вимогам чинного законодавства України.

Інноваційний освітній простір

На сайті освітнього проєкту «На Урок» ви знайдете велику кількість корисних теоретичних та практичних матеріалів для навчання та роботи. До вашої уваги:

  • журнал із цікавими статтями, актуальними методами і дієвими прийомами для професійної творчості;
  • бібліотека кращих розробок з різних шкільних дисциплін від учителів із усієї України;
  • функціонал онлайн-тестів, за допомогою яких можна виміряти навчальні досягнення та провести аналіз успішності дітей. У бібліотеці тестів ви знайдете готові завдання з усіх навчальних предметів з будь-якої теми. І, звісно, зможете створити та додати власні!
  • всеукраїнські конкурси та олімпіади, завдяки яким кожен учень має можливість продемонструвати реальний рівень знань та отримати гарантовані нагороди.

Долучайтеся та підвищуйте власну педагогічну майстерність разом із «На Урок»!

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×