Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Підготовка до ЗНО з математики: 5 кроків до омріяного результату

Підготовка до ЗНО з математикивідповідальний процес, який може стати легким завдяки послідовному засвоєнню матеріалу та інтерактивним рішенням.

Для того, щоб успішно скласти іспит, слід продумати кожний етап підготовки, або ж делегувати частину роботи професіоналам. Як це зробити? Розбираймося!

5 кроків для підготовки до ЗНО з математики

1. Розрахуйте час

До ЗНО з математики слід готуватися завчасно – а краще послідовно опановувати матеріал протягом усього навчання у школі (так-так, усі 10 років!). Почати систематизувати знання потрібно принаймні за рік.

Якщо у вас залишилося менше часу – не страшно. Визначте, скільки саме тижнів або місяців лишилося на підготовку та рівномірно розподіліть навантаження. Враховуйте вихідні дні та особисті свята, коли не зможете готуватися. Також відведіть 20% часу на форс-мажори.

2. Визначте відповідального

Що раніше ви зрозумієте, що лише ви відповідальні за власне життя та результати, то краще. Кого би ви не обрали в помічники для підготовки – відповідальність все одно на вас. Так само, як і лаври успіху.
Самоорганізуйтеся та розробіть стратегію для повторення курсу математики, оцініть власні сили. Якщо ви можете самостійно визначити свій рівень знань, проаналізувати прогалини та скласти програму навчання – починайте підготовку. Якщо ж із цим виникають складнощі – звертайтеся до професіоналів.

3. Оберіть помічників

До кого ж звертатися за допомогою? Шкільний учитель, експертні блоги, репетитори, очні та дистанційні курси – вибір чималий. Професіонали складуть програму, підберуть літературу та завдання, врахують не лише основні питання, а й додаткові моменти у підготовці.
Зверніть увагу, викладачі мають спеціалізуватися саме на підготовці до іспитів, тримати руку на пульсі та відстежувати зміни, що вносяться до структури ЗНО та ДПА.

4. Тренуйтеся

Розробіть власну ефективну стратегію написання тестів. Для успішного складання варто не лише знати матеріал, а й напрацювати «техніку». Пишіть пробні тестування, розв’язуйте завдання ЗНО минулих років.

5. Налаштуйтеся на успіх

Якщо ви врахували чотири попередні кроки, на вас неминуче чекає успіх! Позитивний настрій, завзяття та працелюбність обов’язково зроблять свою справу. Тож налаштовуйтеся на мажорний лад та бережіть себе, не нервуйте!

І знаєте що найприємніше? Готуватися до ЗНО з математики можна просто не виходячи з дому! Зрештою, в умовах пандемії весь світ поступово переходить на взаємодію в режимі онлайн, а чим ми гірші? Тим паче, що зараз є так багато цікавих (а головне – корисних!) онлайн-курсів, які допоможуть скласти тестування на високі бали. І один із найкращих варіантів – курси підготовки до ЗНО з математики від онлайн-школи «На Урок». Ви навчатиметеся у зручному темпі та комфортних умовах: забудьте про необхідність після уроків їхати на інший кінець міста до репетитора! Але звісно, це не єдина перевага.

Онлайн-курси – кращий варіант навчання сучасних дітей

Попередні п’ять кроків, про які ми писали вище, – основа підготовки. Аби знайти відповіді на всі запитання та втілити покрокову інструкцію в життя, завітайте на онлайн-курси від «На Урок».

Авторка курсу врахувала всі можливі труднощі, які можуть зіпсувати настрій школярам та ускладнити підготовку до ЗНО з математики. Курс складається з 4 змістових модулів, що охоплюють найважливіші теми. Такий підхід дозволяє вивчити всі поняття та теми у правильно розрахованому порядку та темпі. Кожне заняття присвячене роботі над опануванням одного з розділів шкільної програми.

Над онлайн-курсом працює команда досвідчених викладачів і методистів. Ви навчитеся розв’язувати навіть найскладніші завдання та дізнаєтеся про іспит усе.

Будьте наполегливими, спокійними та досягайте омріяних висот разом з «На Урок»!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×