Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Олександр Усик та Ентоні Джошуа дали коментарі з приводу поєдинку та наступного матчу-реваншу

Новий чемпіон світу в суперважкій вазі Олександр Усик розповів, чим хоче займатися після перемоги над Ентоні Джошуа.

Нагадаємо, Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, завоювавши пояса IBF, WBA, WBO і IBO. За підсумками 12 раундів троє суддів одноголосно віддали перемогу Усику – 117:112, 116:112, 115:113.

Як прокоментував Усик, боєць звертає уваги на критику, адже, на його думку, критика – це додаткова мотивація.

Олександр розповів, що хотів би завоювати чотири пояси, возити дітей до школи і на тренування, спостерігати, як вони ростуть, дерева садити, яблука поливати, хотів би займатися сільським господарством, дружину любити частіше. Проте з січня місяця боєць працює не покладаючи рук.

Також вже колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа прокоментував свою поразку від Олександра Усика. Британець, програвши українцю, втратив пояса IBF, WBA, WBO і IBO.

Як розповів Джошуа, для нього це був хороший бій та досвід. Він розуміє, що розчарував людей, які його підтримували. Також британець додав, що багато хто вважає, що йому потрібно було використовувати інший план на бій. Проте вже все зіграно.

Боксер заявив, що хоче почати все з чистого аркуша і поринути в роботу. І не забув згадати про обіцяний реванш з Усиком, заявивши, що в бою зробить кілька речей по-іншому. Джошуа пообіцяв, що стане краще в деяких аспектах, тому наступний бій буде феноменальним. Зробити ставки на цю подію можна в БК Betwinner, яка пропонує своїм користувачам вигідний бонус під назвою Lucky 9. У рамках якого беттори можуть отримати бонус в розмірі 9%, деталі акції тут.

Джошуа зазнав другої поразки в кар’єрі при 24 перемогах. На рахунку Усика тепер 19 перемог в 19 боях на професійному рингу. Бій з Джошуа став для нього лише третім в суперважкій вазі.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×