Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Олег Тактаров: Джошуа буде довго відновлюватися

Колишній чемпіон UFC Олег Тактаров проаналізував бій між Олександром Усиком і Ентоні Джошуа.

Тактаров не здивований, що переміг український боксер. За його словами, Олега дивували деякі боксери, які говорили, що Усик програє.

Тактаров також прокоментував й сам хід бою. Отже, на його думку, перші два раунди Усик забрав, у третьому був оверхенд. У 12-ому раунді Джошуа вирішив щось зобразити, але його вистачило на пів раунду. Також, Олег згадав, що бій був зупинений на шість секунд раніше. І, як відмітив екс-чемпіон UFC, Джошуа і так дісталось по голові в цьому бою, тож він довго буде відновлюватися.

Про суперника Тактаров заявив, що в Джошуа не було помилок, проте він був не готовий функціонально. Додав, що в нього не та швидкість, немає тієї техніки пересування. Джошуа – відмінний боєць, чудовий тяж, він в трійці кращих, але, як заявив Тактаров, Усик – це інший калібр.

На рахунок бою з Тайсоном Ф’юрі, Тактаров відреагував неоднозначно. З одного боку він не дуже хоче аби цей бій відбувся. Адже Тайсон неординарно рухається на ногах, він перевершує у вазі і рості Усика. Проте, з іншого боку, боксер впевнений на відсотків 80, що Усик зможе перефехтувати Ф’юрі. Але є й інші небезпеки, такі як: підсковзнутися під час бою чи бути не достатньо готовим.

Нагадаємо, Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів і став новим чемпіоном світу в суперважкій вазі. На порталі «Рейтинг Букмекерів» публікуються актуальні події зі світу спорту, а також прогнози на найближчі матчі та бої з вигідними коефіцієнтами від БК, більше детально на сайті.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×