Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Микола Валуєв: Усик подарував неймовірні емоції мільйонам любителів боксу

Колишній чемпіон світу з боксу Микола Валуєв прокоментував перемогу Олександра Усика над Ентоні Джошуа.

Валуєва вразило, що Джошуа віддав всі свої пояси і тепер Усик – новий чемпіон у суперважкій ваговій категорії. Валуєв відмітив, що в українця попереду довга і тяжка дорога. Також екс-боксер подякував за неперевершені емоції від бою.

Нагадаємо, Усик переміг одноголосним рішенням суддів за підсумками 12 раундів – 117:112, 116:112, 115:113.

Перемога над Джошуа стала для Усика 19-ю в кар’єрі при нулі поразок і принесла йому пояса IBF, WBA, WBO і IBO. Джошуа зазнав другої поразки в кар’єрі при 24 перемогах.

Раніше повідомлялося, що за умовами контракту, у разі поразки Джошуа боксери повинні провести реванш. Після бою про можливий реванш заявив промоутер британця Едді Хирн. Зробити ставку на матч-реванш можна в БК 1xBet, яка широко користується популярністю в країнах СНД. Про те як вивести гроші з 1xBet розповіли на порталі «Рейтинг Букмекерів».

Також Валуєв розповів, за рахунок чого українець Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа. Так, на думку екс-боксера, Усик зумів завдати психологічної шкоди британцеві, завдяки своїм пересуванням. Джошуа не очікував отримати удари під тим самим кутом, звідки атакував Усик. Вони були нанесені неодноразово, а головне – швидко, відмітив Валуєв.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×