Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

«Маріуполь» – «Рух»: прогноз на матч чемпіонату України

«Маріуполь» осів на дні турнірної таблиці в чемпіонаті України і 1-го жовтня в матчі проти «Руху» постарається вибратися із скрутного становища.

«Маріуполь» Остапа Маркевича після дев’яти турів в українській Прем’єр-лізі заробив всього чотири очки і йде останнім у загальному заліку. У минулому поєдинку клуб мінімально поступився «Олександрії» (1:2) на виїзді, а до цього був зметений «Шахтарем» (0:5) на своєму полі.

«Рух» недалеко пішов вперед від свого нинішнього опонента і набрав на чотири очки більше, розташувавшись на 11-й позиції. Колектив Леоніда Кучука поступився в минулому турі київському «Динамо» (0:2) на своєму полі, а до цього мінімально програв «Десні» (0:1) на виїзді. Команда забила всього шість голів, і це один з найгірших показників результативності в чемпіонаті.

«Азовців» вкрай необхідно виправляти турнірне становище, і більш вдалого випадку найближчим часом їм не випаде. «Рух» не той суперник, з яким можна бути обережним, і є припущення, що господарі підуть вперед зі стартових хвилин – їх влаштує лише перемога в домашній зустрічі.

«Маріуполь» непогано забиває, тим більше на своєму полі, і буде намагатися вразити ворота суперника кілька разів для переконливості своїх намірів. «Рух» має проблеми в обороні при швидких атаках противника і часто припускається помилок, але і сам може покарати за помилку.

Отож матч обіцяє бути результативним, у БК Parimatch пропонують такі варіанти ставок: П1 – 2.75, нічия – 3, П2 – 2.8. На порталі «ВсеПроСпорт» публікуються інші прогнози від експертів з вигідними коефіцієнтами від БК, за допомогою яких можна зробити прибуткові ставки на спорт.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×