Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

Які можливості має консьєрж-сервіс від Mastercard

Іноді щоденних справ настільки багато, що встигнути зробити їх всі дуже важко. Більш того, у метушні можна легко про щось забути, у зв’язку з цим з’являється ще більше проблем, які потребують негайного вирішення.

У всіх подібних ситуаціях на допомогу приходить сервіс Concierge, доступ до якого отримують власники преміальних карт Мастеркард.

Для чого потрібен Concierge Mastercard

Консьєрж-сервіс — це ваш спосіб перекласти кілька термінових справ і турбот на свого особистого помічника. Кожен працівник — це висококваліфікований співробітник Мастеркард. По суті, це професіонал, який у змозі вирішити навіть найскладніші завдання. Він готовий у будь-який момент надати вам першокласні послуги, навіть якщо ви зараз перебуваєте в іншій країні світу. Більш того, звернутися до консьєрж-сервісу можна 24/7, а всі послуги будуть надані вам безкоштовно.

Пошук товарів і послуг, оренда авто, замовлення квітів, бронювання столика у ресторані — це тільки невеликий перелік завдань, які ви можете довірити своєму персональному помічникові.

З якими завданнями впорається співробітник консьєрж-сервісу

Ви можете не тільки давати своєму особистому помічнику окремі доручення, а й попросити його допомогти з більш складними справами:

  • Якщо ви плануєте вирушити у подорож, просто повідомте про це співробітника сервісу Concierge. Ваш помічник врахує кожну дрібницю та детально продумає маршрут подорожі, щоб за одну поїздку ви відвідали якомога більше цікавих місць, яскравих фестивалів і гучних концертів. Однак, якщо ви втомилися від нескінченної метушні, співробітник консьєрж-сервісу підбере для вас таке місце, де ви зможете усамітнитися та відпочити у спокої та безтурботності.
  • Не знаєте, чим зайнятися ввечері? Ваш персональний помічник миттєво розпочне пошук інформації, щоб підібрати цікавий кіносеанс, замовити для вас квитки у клуб або на концерт тощо. Працівник консьєрж-сервісу може навіть звернутися в агентство з організації свят, якщо це буде необхідно для того, щоб ви максимально відпочили та чудово провели час.

З чим ще може допомогти працівник сервісу Concierge від Mastercard

Ви можете попросити свого помічника про персональні нагадування. Просто повідомте потрібну інформацію співробітнику консьєрж-сервісу, після чого сконцентруйтеся на інших справах. Ваш помічник все запам’ятає, а також нагадає у ключовий момент.

Слід зауважити, що це далеко не всі можливості консьєрж-сервісу, а тільки їх невелика частина. Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись за консультацією до співробітників Mastercard.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×