Купити квартиру в Дніпрі

Як отримати кредит швидко та без перевірок?

Як отримати кредит швидко та без перевірок?

Брати гроші в борг є нормальною практикою, оскільки інтенсивність сучасного життя передбачає щоденні витрати, в тому числі і незаплановані. При цьому наш бюджет не завжди готовий для вирішення проблем, що виникли раптово та потребують термінових витрат. Прикладів можна навести чимало.

Необхідність лікування, повернення боргу, навчання, внесення застави тощо. В такому випадку доводиться брати гроші в борг, найчастіше у вигляді кредиту.

Де отримати кредит?

Кредитування є різновидом фінансових відносин, що передбачає отримання позичальником грошової позики від кредитора за відповідну плату (відсоток). Так працюють банки, кредитні спілки та ломбарди.

Сучасним різновидом кредитної спілки є МФО (мікрофінансова організація). Основна ніша даної установи – швидкі онлайн кредити на банківську карту з мінімальними вимогами до позичальника.

Якщо вам потрібно взяти онлайн кредит без перевірок від МФО, хорошим прикладом слід вважати ресурс https://finx.com.ua/credit-bez-proverok, де можна за 10-20 хвилин оформити позику без відмови.

Банки сьогодні здебільшого сконцентровані на кредитуванні бізнесу, а також їх парафія – авто та житло в кредит. Для споживчого кредитування вони висувають дещо жорсткі умови, в результаті чого дану нішу сьогодні зайняли вищезгадані МФО.

Ломбарди надають кредити лише під заставу майна. Якщо вам потрібна сума, більша за типовий споживчий кредит (понад 50 тис. грн.), ви готові надати власне майно в заставу, а банк – не ваш варіант, ломбард справді може стати вирішенням проблеми.

Що необхідно для отримання кредиту без перевірок?

Декілька слів про принцип перевірки кредитної історії. Звідки банки дізнаються про проблемних клієнтів та чому можуть відмовити з цього приводу? Всі кредитні операції і відповідно дані про позичальників заносяться до Українського бюро кредитних історій (УБКІ).

Банки завжди перевіряють потенційного клієнта через УБКІ. Тому якщо у вас були прострочені платежі, новий кредит отримати буде досить непросто. Що робити в такому випадку? Відповідь була дана вище.

При отриманні кредитної заявки, МФО не перевіряють позичальника на предмет кредитної історії. Також немає перевірки з приводу платоспроможності клієнта. Для оформлення позички достатньо мати при собі:

  • паспорт громадянина України;
  • індивідуальний податковий номер (ІПН);
  • карту банка, що є резидентом української банківської системи.

Таким чином, отримати кредит без перевірок може майже будь-хто – повнолітній студент, пенсіонер до певного віку, безробітний, домогосподарка, позичальник з поганою кредитною історією.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×