Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

7 ідей для подарунку на день народження

7 ідей для подарунку на день народження

У пошуках подарунку на день народження для друзів та рідних ми часто стикаємося з проблемою вибору. Якщо хочеться зробити сюрприз та догодити імениннику, варто згадати, що дарували йому раніше, а також включити власну фантазію.

Подарунки для жінок та чоловіків

Дуже часто подарунки розділяють за статтю, але цей спосіб другорядний. Важливо врахувати інтереси людини, її вподобання та заняття. Індивідуальний підхід — єдиний спосіб приємно вразити на свято, проте є декілька універсальний підказок-варіантів:

  • квитки на концерт, виставу;
  • екскурсія, подорож;
  • вечеря;
  • косметика, парфумерія;
  • техніка.

Сьогодні технікою однаково активно користуються як жінки, так і чоловіки, тому завжди можна презентувати новий гаджет. Це може бути фітнес-браслет або годинник, колонка або повербанк. Такі подарунки функціональні та завжди затребувані, а дизайн може бути будь-яким.

Прекрасний подарунок — квитки на культурні події. Не всі дозволяють собі відвідати такі заходи, а часто просто відкладають походи до зручного моменту. Створити такий момент можна на день народження.

Завжди приємно дарувати те, що залишить спогади і гарні враження. Для цього створили купу різноманітних сертифікатів на екскурсії, майстер-класи, уроки та інші події. Запрошення можуть бути на одного, на двох, на цілу сім’ю. Якщо для подорожі дату треба узгоджувати заздалегідь, то для відвідування спа-центру, перукарні чи барбершопу це не обов’язково. Іменинник зможе обрати зручний час і використати запрошення будь-коли.

Сертифікати на покупки — практичний і зручний подарунок

Іменинників можна порадувати сертифікатами на вечерю в ресторані, на покупки в різних магазинах. Косметику та парфумерію можна обрати на brocard.ua, де пропонують подарункові карти на різні суми. Усі великі мережеві магазини мають сертифікати, якими можна скористатися впродовж року або півріччя. Оскільки косметикою, побутовою хімією користуються всі, то такий подарунок точно знадобиться. Головне — піднести його з гарними побажаннями та щирою посмішкою.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×