Купити квартиру в Дніпрі

Без категорії

5 видів сучасного спортивного взуття

5 видів сучасного спортивного взуття

Крім звичних кросівок, сьогодні популярністю користуються ще декілька видів спортивного взуття. Їхні назви можуть здатися незвичними прихильникам класики, проте сліпони, снікерси та хайтопи ми щодня бачимо на вулицях. Чим вони відрізняються та що мають спільного?

Різновиди спортивного взуття

Спортивне взуття на Favorite Shoes сьогодні купують не лише для тренувань та пробіжок, а й для щоденного використання. Стиль casual передбачає поєднання різних елементів, у тому числі спортивних, з джинсами, кофтами, сорочками, сукнями — будь-чим. Найпопулярніша альтернатива звичайним кросівкам виглядає так:

  • кеди;
  • сліпони;
  • хайтопи;
  • снікерси;
  • еспадрильї.

Кеди можна знайти в гардеробі кожної другої людини, оскільки це універсальне взуття на весняний, осінній та літній період. Білі кеди можна вважати класикою та носити з сукнями та спідницями. В такому вбранні можна піти не лише на прогулянку містом, але й на ділову зустріч, святкові заходи тощо. Уперше таке взуття побачило світ у 1916 році й отримало назву виробника — Keds.

Сліпони — це легке спортивне взуття з гумовою підошвою, без шнурків. Вони були створені спеціально для серфінгу та згодом опинилися в гардеробі кожного чоловіка та жінки. Зручна та практична модель пасує до шортів, спідниць, суконь, джинсів.

Хайтопи на FavoriteShoes — це високі кросівки на товстій підошві, що надійно фіксуються на нозі за допомогою шнурків. Вони комфортні та практичні, підходять для довгих прогулянок, особливо в осінньо-зимовий період. Дуже різноманітні за дизайном та матеріалами, вони пасуватимуть усім прихильникам активного способу життя.

Снікерси вважають чимось середнім між кедами та кросівками. Це оптимальний варіант для міського стилю, що відрізняється плоскою підошвою, оригінальним дизайном та комфортом.

Еспадрильї — стильні кеди на літо

Еспадрильї — це літні капці іспанського походження. Колись вони були частиною амуніції, а згодом перейшли до гардеробів містян завдяки своїй простоті, міцності, легкості. Хоча еспадрильї можуть здатися недовговічними, насправді джгут, яким оброблено підошву, може служити дуже довго.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×